https://imgix.femina.dk/storage_1/media/article/1321_frank_jensen.jpg
Træning og kost

Kvindeløb: 3 hurtige til overborgmester Frank Jensen

24. maj 2013
Af redaktionen 05/24/2013 - 09:45
På søndag den 26. maj har overborgmester Frank Jensen lovet at snøre løbeskoene og stille til start ved FEMINAs Kvindeløb i Fælledparken, hvor tusindvis af kvinder i deltager i årets store løbefest. Læs her, hvordan overborgmesteren får en travl politiker-karriere til at hænge sammen med et sundt liv

Hvad indebærer et sundt liv for dig i din hverdag?
- Det er en prioritering for mig, at der selv i en travl kalender skal være plads til en lille times motion hver dag. Så står jeg hellere det tidligere op om morgenen. Jeg har efterhånden den indgroede vane at starte dagen med en løbetur hver morgen, og så har jeg glæden af det resten af dagen.

Læs også: Alt, du skal vide om FEMINA Kvindeløb

Hvor drømmer du om at gøre en forskel for andre mennesker?
- Som overborgmester og som Socialdemokrat er det mit håb at være med til at skabe et mere lige København. Det starter allerede fra barndommen, og derfor er jeg utroligt glad for vores tiltag med sund og billig eller gratis skolemad til børn fra udsatte familier. Sund og nærende kost er afgørende for, at børnene får den bedst mulige start på tilværelsen. Det gør det nemmere for dem at koncentrere sig og følge med i undervisningen, og giver dem bedre forudsætninger for at få en uddannelse og et job i fremtiden. Det er den slags initiativer, der gør det til et fantastisk privilegium at være politiker.

Hvad er dit bedste sundheds-/motionstip?
- Mit bedste sundhedstip må helt klart være at starte dagen med en løbetur. Jeg synes da, det kan være hårdt at stå op og løbe hver dag kl. 06.30 om morgenen, men jeg gør det jo fordi, jeg har så stor glæde af det resten af dagen. Så er man allerede kommet godt i gang fra morgenstunden. Det er både godt for hjertet og for hjernen.

Læs også: 3 hurtige til Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard

Læs også