https://imgix.femina.dk/storage_1/media/article/1321_thomas_kastrup_larsen_aalborg.jpg
Træning og kost

Kvindeløb: 3 hurtige til Aalborgs rådmand Thomas Kastrup-Larsen

27. maj 2013
Af redaktionen 05/27/2013 - 11:15
På torsdag den 30. maj har Aalborgs rådmand Thomas Kastrup-Larsen lovet at snøre løbeskoene og stille til start ved FEMINAs Kvindeløb ved Skovdalens Atletikstadion , hvor tusindvis af kvinder i deltager i årets store løbefest. Læs her, hvordan rådmanden får sundhed og motion presset ind i sin travle hverdag

Hvad indebærer et sundt liv for dig i din hverdag?

Det indebærer at jeg har meget fokus på at være fysisk aktiv. Cyklen er mit fortrukne transport middel når jeg skal rundt i byen, og jeg er også aktiv løber. Normalt løber jeg ca. 25 km i løbet af en uge. Jeg kunne godt tænke mig, at det blev til noget mere, men jeg må også erkende, at politisk arbejde, en familie med 3 børn og et hus fra 1925 sætter sine helt naturlige begrænsninger. Derudover forsøger jeg at få flest mulige grøntsager ind i det jeg spiser, og her er jeg desværre ikke helt lige så god som jeg er til motionen. Men særligt om sommeren og efteråret kommer der mange grøntsager på menuen fra min egen køkken have og drivhus. Lige nu er spinaten rigtig god ;-)

Læs også: Kvindeløb: 3 hurtige til overborgmester Frank Jensen

Hvor drømmer du om at gøre en forskel for andre mennesker?

Det er et stort og rigtigt godt spørgsmål. På det personlige plan, har jeg en ambition og at værende nærværende, indlevende og tydelig for de mennesker der er i min nærhed. På det politiske plan drømmer jeg om, at skabe et samfund, hvor det sunde valg er det lette valg, og hvor mennesker har mulighed for at udfolde og forfølge deres drømme. Men også et samfund, hvor det er naturligt, at tage et socialt ansvar for andre mennesker. Det værste der findes er kynisme og ligegyldighed.

Læs også: 3 hurtige til Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard

Hvad er dit bedste sundheds/motionstip?

Det er et det skal være lysten der driver værker. Sport skal være sjovt, så find noget der passer til dig og det du har lyst til. Så er det også meget lettere at komme ud af døren, når det regner.

Læs også