https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/september/2013-38-bodyrock-p.jpg
Træning og kost

Kom i dit livs form - og brug kun 15 min om dagen

20. september 2013
af Lonnie Kjer,
foto: Shutterstock
Spinning, løb, pilates og styrketræning. Det er alt sammen meget godt, men vil du gerne skrue ned for træningstiden – og op for effektiviteten, sku’ du prøve Bodyrock. Hårdt – men kort!

Har du også prøvet alverdens motionsformer, der er svære at blive bidt af? Det kender vi alt til her på redaktionen, og let's face it … det er nu engang sjovere, EFTER man har trænet, end mens man gør det. Og selvom Bodyrock bestemt heller ikke er decideret morsomt, bliver man faktisk lidt høj af det…

> Squats kan give dig numsen du har drømt om på 30 dage

Bodyrock - bare bedst!

Den gode nyhed er, at den daglige træning - hvis man er så optimistisk - er helt overstået på et lille kvarter. Den dårlige? At du aldrig har prøvet noget, der er så hårdt i hele dit liv. Dén form for træning trækker virkelig tænder ud, og måske er det netop derfor, det virker.
For det gør det.

Hård, hårdere, Bodyrock!

Din krop fortæller dig med al tydelighed - og i flere dage efter dit første møde med Bodyrock - at du har sagt pænt goddag til muskelgrupper, du ikke var klar over, du var i besiddelse af. For det er muligt, det kun drejer sig om et lille kvarters tid - men hvilket kvarter! Der er i den grad dømt sved på panden med træningen, der er en afart af CrossFit og byder på konditionstræning, styrke og balance.

Træning med kommando-kvinder!

Og du kan godt forberede dig på løftede pegefingre og en træner, der gør selv de vildeste sergent-typer til blide støttepædagoger på Blå Stue. De pisker dig gennem programmet … og ejer til gengæld den krop, du gerne vil ha'. Og så finder du både øvelserne og kvinderne på nettet og kan lave de hardcore øvelser derhjemme i stuen - uden publikum.

Rock your body - med resultater!

Fedtet smelter, kroppen formes, og i løbet af ikke så lang tid vil du kunne ane musklerne i dine arme, i din mave - overalt. Så kan man overkomme at samle alle kræfter og al fokus i et lille kvarters tid dagligt, kan man sagtens snige sig udenom alt for mange timer i fitnesscentret. Men du kan godt forberede dig på at få mere sved på panden, end du har haft før.
Tjek www.bodyrock.tv!

Læs også