Træning og kost

Kom i dit livs form!

af Lonnie Kjer 11. juni 2012
foto: All Over
Hvis man er med fremme i fitnessskoene, er det ikke længere nok med spinning, styrketræning og aerobic. Det nye fitness-sort hedder Bodyrock, og det tager kun 12 minutter. Hvis du altså overlever …

Så er det nu, hvis der skal strammes lidt op eller smides et par kilo, inden bikinisæsonen og de længe ventede solskinstimer tvinger os i alt for lidt tøj. Heldigvis kan det klares hurtigt. Sølle 12 minutters træning kan gøre det ud for dagens træning, som du oven i købet kan klare hjemme foran computeren, hvis du ikke har lyst eller råd til at investere i - endnu - et abonnement til et fitnesscenter.

Overskrift2

Klik dig til hård (body)rock Du er kun et enkelt klik fra bodyrock.tv, hvor du altså helt gratis kan blive introduceret til den nye, effektive intervaltræning, der kun varer 12 minutter. Men hvilke 12 minutter! Der er dømt sved på panden og hårdt arbejde, når du kaster dig over træningen, som er en afart af det populære crossfit. Konditionstræning, styrke og balance er kodeordene i denne sveddryppende, intense træningsform, der med garanti vil minde dig om muskler, du ikke anede, du havde.Rock din body En gang om ugen kan selvfølgelig ikke gøre det, men motivationen kommer måske helt af sig selv, når du ser, hvor hurtigt resultaterne viser sig. Og så hjælper det da også, at man kan trøste sig selv med, at det er overstået "lige om lidt". Når du altså har vænnet dig til øvelser, der kræver lidt tid. Og så er vi jo endnu ikke nået til det sædvanlige råd om også at give din daglige kost et grundigt eftersyn. Små skridt! Så rock din body med bodyrock. De siger, det er sjovt. Og virkelig hårdt.Tjek det ud på www.bodyrock.tv Er det mon i år, du kommer i form? Tjek dit horoskop!Vi vil gerne høre din mening om hvad som helst! Besøg debatten!Får du zink nok? Læs her!Læste du om det "Dumme (dejlige) D-vitamin"?