https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/oktober/cancerprim.jpg
Træning og kost

Knæk Cancer!

17. oktober 2012
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Næste uge står i kræftens tegn. Uge 43 skal nemlig kredse om, at vi sammen skal slå den sygdom, der hver dag koster 42 danskere livet, i gulvet. Knæk Cancer er overskriften, og hele landet er med. Kræft er nemlig en fælles sag.

Hver tredje dansker rammes. 33.000 får årligt diagnosen, og dét tal skal ned. Derfor har Kræftens Bekæmpelse og TV2 sat sig for om oplysning og indsamling, forskning og patienter, død og - især - liv. Færre og færre skal få kræft, og flere og flere skal overleve. Så enkelt er målet, og uge 43 kulminerer kampen med et kæmpe indsamlingsshow lørdag d.27.oktober.

Knæk kræften - og kurven!
Det nytter nemlig at kæmpe mod kræften, og det nytter at sætte sig for at knække kedelige kræft-kurver. Også selvom flertallet af kræftramte overlever sygdommen, og ny forskning giver nyt håb - som det f.eks. viser sig nu med livmoderhalskræftvaccinen, der er med til at forhindre en sygdom, en halv million kvinder verden over årligt rammes af. Dét resultat har kostet forskning, og forskning koster penge - dem må danskerne finde frem i næste uge.

Kræft hele ugen!
Og du kommer til at vænne dig til Knæk Cancer, Det er ikke kun i indsamlingshowet, der er fokus på det. Hele ugens TV2's programmer fra Vild med Dans til Bubber over Natholdet og Go' Morgen Danmark er inddraget i kræft-kampen. Og så er det i øvrigt et samarbejde, der ikke slutter med uge 43. Håber er nemlig, at Knæk Cancer skal fortsætte flere år frem.

Det går dine penge til!
Hver gang Kræftens Bekæmpelse modtager 100 kr., bliver 48 kr. brugt til kræftforskning, 26 kr. til patientstøtte, 19 kr.til forebyggelse og kun 7 kr. går til administration!

Du kan gi' et bidrag allerede nu. Klik her!

Eller start din egen indsamling!

Du kan også støtte brysterne … her!

"Kan anoreksi kurere kræft?"

.... og "Kan broccoli banke brystkræft?"

Shop sundhed i Shoppen!

Læs også