https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/december/droem-prim.jpg
Træning og kost

Hvad betyder dine sexdrømme?

6. december 2012
af Isabella Grønvall
foto: All Over
Når vi lægger os til at sove, begynder hjernen for alvor at arbejde, og det kan give nogen temmelig sære drømme… Sex med chefen, sex med veninden, sex med Dronning Margrethe - alle mulige… Hvad sker der lige for os?

Er dine natlige eskapader lidt til den sære side og går du og undrer dig over, om du nu også er helt normal, så tag bare en dyb indånding. For drømme handler ikke om dét, de faktisk handler om. De er derimod symboler på nogle ting, som rører sig i dit liv. Det er også derfor, at du, hvis du besøger en professionel drømmetyder, vil blive spurgt om en hel masse i dit liv, som slet ikke lader til at handle om den drøm, du har haft.

Drømme åbner nemlig op for underbevidstheden, og er i bund og grund dit sind, der prøver at sammenligne dine skjulte følelser med noget fra din hverdag, der virker bekendt. En drøm, som mange f.eks. kan genkende er drømmen, hvor man løber og løber, men ikke kommer nogen vegne. Den vil typisk betyde, at du forsøger at flygte fra et eller andet i dig selv, men at du har svært ved at slippe det. Måske du bærer rundt på noget i din hverdag, som du ikke har lyst til at se i øjnene eller måske du er træt af at være konfliktsky. - Eller hvad det nu kan være. Det er dét, en professionel drømmetyder går på jagt efter.

Bestil tid hos en professionel drømmetyder her. Det koster kun 400 kr.

Men mindre kan også gøre det. Nogle drømme går nemlig igen hos rigtig mane af os, og derfor kan man godt komme med en overordnet tydning af, hvad de nok peger hen imod.
Se her, hvad de fem mest typiske sexdrømme betyder:

VIDSTE DU....

• At du som voksen drømmer én til to timer hver nat.

• Du er lammet, mens du sover - sandsynligvis for at forhindre kroppen i at handle det, du drømmer.

• Når vi skal sove, sover vi i fire faser. Det er i den 4. fase vi drømmer, og der er hjernen ligeså aktiv, som når du er vågen.

• At fem minutter efter vores drøm er slut, kan vi kun huske 50 procent.

• At når du vågner rigtigt, kan du kun huske 10 procent af den.

• Hvis du har kvittet smøgerne, drømmer du længere og mere intenst end dem, der stadig ryger.

• At vi kun drømmer om det vi kender og om de mennesker vi har set før? Måske kan du ikke genkende dem, men så er det et ansigt, du har set, mens du ventede på toget el.lign.

Hun er utro?
Har du drømt, at du har sex med én, der ikke er din kæreste, så tag det bare helt roligt. Det er bare en sexdrøm, så der er ikke noget at have dårlig samvittighed over. Drømmen kan sagtens bare være en sexfantasi, der ikke betyder mere, men den kan også være et tegn på, at der er noget i jeres forhold, som ikke fungerer. Så det var måske værd lige at give det en tanke eller to?!

Han er utro?
I vågner en søndag morgen og du er en smule gnaven på din mand, for hvordan kunne han dog finde på at være dig utro? I din drøm altså… Hvis du drømmer, at din kæreste har været dig utro, kan det have noget at gøre med din frygt for at blive forladt enten af ham eller af andre i dit liv. Det kan også være, at du savner noget opmærksomhed eller at du er usikker og ikke helt føler, at du kan leve op til andres billede af dig.

Ad, ikke ham?!
Var din chef, hadekollega, en kendt eller kongelig eller en ven, du slet ikke tænder på, dit drømmeknald? Så skal du se på hvem, den person virkelig er - hvilke egenskaber den pågældende har. Personen vil nemlig ofte symbolisere dén side af dig selv, som du skal lære at acceptere, eller måske et personen i besiddelse af en evne, som du ville ønske, du selv havde.

Offentlig sex
Har du drømt om sex i toget, sex i svømmehallen eller sex midt i Føtex, hvor alle kigger? Det kan selvfølgelig være, at du bare tænder på at have sex offentlige steder, hvor I kan blive set, og måske har prøvet det før, men det kan også have en dybere betydning. Måske er du usikker i dit forhold. Det kan være, du er bekymret over, hvad andre tænker om din kæreste. Hvis der, i din drøm, ikke er nogen der lægger mærke til jer, kan det også betyde, at du føler dig overset.

Voldtægt
Nej, der er ikke noget galt med dig, fordi du drømmer om voldtægt og så måske oveni købet tænder på det. Det vil nemlig som oftest slet ikke handler om sex, men derimod om, at der er en person i dit liv, der har overskredet nogen af dine grænser. Som måske har fået trådt på dig eller som har tvunget dig ud over nogle grænser, du har sat for dog selv.

LÆS OGSÅ: Clairvoyante Pia taler med de afdøde

Eller hvad med: Er håndlæsning noget for dig?

Husk selvfølgelig også at tjekke dagens horoskop her

Læs også