https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/februar/hjerteprim.jpg
Træning og kost

Gå en tur - og støt kvindehjerter!

1. marts 2013
af Lonnie Kjer
foto: All Over
7000. Så mange danske kvinder dør hvert år af hjertesygdomme. Det vil Hjerteforeningen og Becel rette op på med en ny app, der får os til både at leve sundere og støtte en god sag. Vi skal til at ’Gå for hjertet!’

Det er smart, sundt - og så støtter det en rigtig god sag. Nu bliver det nemlig muligt at passe på dit eget hjerte og samtidig bidrage til forskning i hjertesundhed. Og det er ret simpelt. Doewload app'en, gå en tur, og for hver kilometer du tilbagelægger, donerer Becel en krone til Hjerteforeningens kampagne 'Elsk hjertet, der indsamler midler til forskning i kvindehjerter.

Hjertesygdomme - nu for kvinder!!
For det er ofte mændene, vi tænker på, når vi taler hjertesygdomme, og 70 procent af al hjerteforskning handler da også om mandehjerter. Det skal der laves om på, for langt flere kvinder ville overleve hjertesygdomme, hvis forskerne var klogere på kvindehjerter, lyder det fra projektleder hos Hjerteforeningen, Charlotte Bøie.

Elsk hjertet, støt forskningen!
Og målet er helt klart: kampagnen Elsk hjertet skulle gerne resultere i, at der fra 2020 dør 2000 kvinder færre årligt af hjertekarsygdomme. Derfor skal vi sammen støtte forskningen og minde os selv og vores medsøstre om, hvordan vi passer bedre på vores hjerter. Og Becel bakker altså også op omkring den gratis app. Sammen med sundlivsstil, motion og hjertevenlig kost vil de gerne være med til at sætte fokus på kvindehjerter.
"Hjerteforeningens kampagne Elsk hjertet er et fantastisk initiativ, som vi gerne støtter. Vi glæder os helt enormt til at se, hvor mange mennesker, der vil benytte app'en ,siger Julie Hafsjold-Mohr, brand manager for Becel.
Rigtig god gåtur!

Læs også