https://imgix.femina.dk/media/a4c7efc3393c41029972ebb504f7df4c.jpg
Træning og kost

Find træne partner

21. april 2009
af Lærke Sofie Bonke
Foto: Colourbox
På et dansk site kan du nemt og hurtigt finde dig en træningspartner - og komme igang med træningen allerede i dag

"Sammen træner vi mere" lyder mottoet for det nye website Trainingpartner.dk. Et site, der skal få flere danskere til at motionere mere - helt basalt ved at hjælpe folk med at finde én at træne med.

- Når man har en træningspartner, føler man sig meget mere forpligtet til at komme af sted, fortæller initiativtageren Jakob Kjeldtoft og fortsætter:

- For mange er det manglen på nogen at træne med, der er den største hindring for at komme i gang med at motionere. Er man omvendt heldig at finde en god makker, så er der for det første meget større sandsynlighed for, at man ikke bare kommer i gang, men bliver ved med at træne - også ud over de 3 første gange, hvor solen skinner. At have en makker betyder også meget for hvor tit og hvor meget, man får trænet. Sammen er det både sjovere, hyggeligere, og der bliver gået mere til den.

Alle sportsgrene er med
Trainingparter.dk er ikke kun for løbeentusiaster. Det er et site, som henvender sig til alle, hvad enten du søger en løbe-, badminton- eller judomakker, en dansepartner, en styrmand til robåden eller en målmand til fodboldholdette.

Gratis og nemt at være medlem
Det er gratis og nemt at bruge Trainingparter.dk. Du klikker dig blot ind på sitet, opretter en profil inden for den ønskede sportsgrene, definerer hvor i landet du søger en partner og på hvilket niveau det skal være.

Læs også