diætist
Træning og kost

Få varigt vægttab med en diætist

8. januar 2010
af Redaktionen
Mange vægttab holder ikke i længden, men undersøgelser viser, at professionel vejledning fra en diætist forøger chancen betydeligt

Et varigt vægttab kræver professionel vejledning fra en diætist. Det skriver videnskab.dk i relation til resultaterne af to omfattende nye slankeundersøgelser.

Rådgivning hjælper"Det lyder måske banalt, men det er altså vigtigt at slå fast, at det virkelig hjælper, hvis man får vejledning, rådgivning og opbakning af en professionel, siger slankeforsker Thomas Meinert Larsen til videnskab.dk.

Skræddersyet slankeplanChefdiætist ved FEMINA Slankeklub, Lisa Bolting går et skridt videre: "Det vigtigste er, at den vejledning som gives er individuelt tilpasset, og at den enkelte føler, at rådgivningen er til at efterleve."Hun fremhæver desuden fordelen ved at modtage professionel vejledning over nettet:"Det kan gøres alle steder fra, det er tidsbesparende, og så er man forholdsvis anonym samtidig med, man er en del af et fællesskab".

Sådan arbejder en diætist

  • Diætister er den eneste ernæringsfaglige uddannelse som er autoriseret af Sundhedsstyrelsen
  • Diætister er uddannede til at tage sig af sundhed og sygdomme og kombinere dette
  • De arbejder med det enkelte menneske og tager udgangspunkt i deres hverdag og formåen
  • Det vigtigste for en diætist er at ændre så lidt som muligt, så det bliver realististisk
  • Diætisten tager udgangspunkt i de nuværende vaner og vejleder og rådgiver ud fra "plejer" for at få det tilpasset

Vil du også tabe dig?

Hos FEMINA Slankeklub får du vejledning af din egen personlige diætist, der er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Du kan tabe op til 1 kilo om ugen - fra bare 199 kr. per måned.

Start dig vægttab i dag!