https://imgix.femina.dk/media/fc27fca5eef847009e5ebbea0cf56e32.jpg
Træning og kost

En spirende energi

24. januar 2011
af Maria Christensen
Nu hungrer min krop ikke (så meget) efter sukker mere, hovedpinen er også væk, og for hver dag der går, bliver det nemmere at holde fingrene fra køleskabet

Jeg synes efterhånden, jeg er godt inde i mit slankeforløb. Til trods for, at jeg ind imellem har "syndet" lidt med the og dertil hørende kage, har jeg nu tabt 3 kilo, hvilket jeg er godt tilfreds med.

Motivationen er der helt klart stadigvæk, og jeg mangler jo en del kilo endnu. For hver dag der går, bliver det lettere at holde fingrene fra køleskabet og gå forbi slik hylderne i supermarkedet, men det har da ikke været helt let at nå dertil.

Den største udfordring har klart været at undvære alt det sukker, min krop var vant til. Hold da fast, jeg vidste jo præcis, hvilke kager, de solgte hos bageren, og kendte til samtlige smagsvarianter i chokoladeafdelingen i Magasin.

Men nu hungrer min krop ikke efter sukker mere, hovedpinen er også væk, og jeg kan så småt fornemme en lille energikilde, der er på vej frem. Så til alle dem derude i samme situation som mig, hold ud, det vender på et tidspunkt.

En veninde sagde engang til mig: "alt godt kommer til den der venter". Og hun ser ud til at have ret: Udholdenhed er vist alligevel vejen frem.

Maria

https://imgix.femina.dk/legacy/media/11bb86d5adc54012b2f89080e7ef667c.jpg
Om Maria
Pædagogstuderende, 29 år, 179 cm og 85 kilo. Mor til en datter på 7 år.

Om projektet
FEMINAs slankeblogger Maria Christensen har kastet sig ud i at tabe 5 kilo. Som hjælp har hun fået et medlemskab af Slankedoktor.dk, hvor hun bl.a. får vejledning fra professionelle diætister samt gode råd om alt fra bmi-tal og kilojoule til den optimale kost og motion.

>>FEMINA anbefaler Slankedoktor.dk - klik her<<

Læs Marias tidligere blogindlæg her

Relevante links

https://imgix.femina.dk/legacy/media/c163d5668ca14e3dbd0e356adda09452.jpg
grønt
let frugt og
Sådan får du hvad der virker
Slankekur: Se Køb i femina-
shoppen.dk

Læs også