https://imgix.femina.dk/media/4508ad63551342aeb84a5085f1e31ca4.jpg
Træning og kost

Sund versus fanatisk?

12. januar 2011
af Maria Christensen
På trods af alle de gode intentioner, er der alligevel røget lidt usundt ned i denne uge. Men jeg har lært, at man ikke bliver tyndere af dårlig samvittighed – så det er bare om at hoppe på slanketoget igen

I går spiste jeg aftensmad klokken 24. Den bestod af et glas juice og to kanel snegle (jep de gode gamle fulde af smør og sukker). Hvorfor? Jo, fordi en kombination af træthed, bachelorskrivning, pms og stress var ved at tage livet af mig. Og her virker det desværre bare fantastisk med et lille sukkerkick.

Til min store ærgrelse holdt effekten dog ikke længe, og det mættede heller ikke det helt store, så jeg besluttede mig for at gå sulten i seng og spise en ordentlig morgenmad i dag, når jeg var mere frisk og veludhvilet.

Burde jeg have dårlig samvittighed over at jeg, en uge inde i kuren, hopper af slanketoget og spiser 2 kanelsnegle? Måske...

Men hvis der er noget, jeg har lært fra tidligere slankekure, er det, at man ikke bliver tyndere af dårlig samvittighed - tværtimod. Det har ofte en modsat negativ effekt på ens lyst til at fortsætte.

Så mit råd til andre, der falder i, er at stige på slanketoget igen og fortsætte med de gode intentioner, og den nye sunde livsstil:) Så jeg skipper den dårlige samvittighed og fortsætter i dag.

Maria

https://imgix.femina.dk/legacy/media/11bb86d5adc54012b2f89080e7ef667c.jpg
Om Maria


Om projektet
FEMINAs slankeblogger Maria Christensen har kastet sig ud i at tabe 5 kilo. Som hjælp har hun fået et medlemskab af Slankedoktor.dk, hvor hun bl.a. får vejledning fra professionelle diætister samt gode råd om alt fra bmi-tal og kilojoule til den optimale kost og motion.

>>FEMINA anbefaler Slankedoktor.dk - klik her<<

Læs Marias tidligere blogindlæg her

Relevante links

https://imgix.femina.dk/legacy/media/c163d5668ca14e3dbd0e356adda09452.jpg

Læs også