Træning og kost

Dyrk sommermotion udenfor

af Mette Flindt Heisterberg, SlankeDoktor.dk 27. juli 2011
Syntes du det er ved at være lidt for varmt til at træne i fitnesscenteret, så dyrk din motion udenfor. Vi har fundet nogle sjove motionsformer, som kan forbrænde kalorier og give dig sved på panden ude i det lune sommervejr.

Løb dig glad Det er svært at undgå at blive i godt humør, hvis du starter eller slutter din dag med en dejlig løbetur i naturen.Find en løberute du synes er afslappende og som har en passende længde for dig. Det er mest skånsomt for dine led at løbe på skovbund eller på græs end på den hårde asfalt.Husk at rette op i ryggen, trække vejret dybt i maven og lande midt på foden når du løber.

Find din perfekte løberute med Feminas løbeplanner

Styrk din balance på trampolinen Vi ved godt at det er ret sjovt at hoppe på trampolin- men vidste du at det faktisk også er fantastisk træning for din balance, motorik og dit kredsløb?Skynd dig at anskaffe en trampolin i haven og begynd at eksperimentere med sjove hop som sprællemand, hink, twist eller dans - kun fantasien sætter grænser!Når du hopper er det vigtigt, at spænde op i mave og bækkenbund så du holder kroppen stabil.Rul dig i form Gå i barndommen og find rulleskøjterne frem fra gemmerne. Har du ikke nogen kan du helt sikkert låne nogen eller købe et par brugte billigt på et loppemarked.Rulleskøjter er ikke kun en underholdende motionsform, det giver også lidt på kaloriekontoen. Når du står på rulleskøjter bruger du flere af de store muskelgrupper i ben, baller og mave hvilket sætter skub i din forbrænding og strammer kroppen op.Rulleskøjteløb er mere skånsomt end løb, idet bevægelserne er bløde. Derudover er det en udfordring for din koordination og balance.Få pulsen i vejret med badmintonBadminton er en sjov motionsform, du kan lave sammen med børnene, veninden, manden eller hvem du skulle have lyst til.Der er ikke nødvendigt, at melde dig ind i den nærmeste klub for at spille. Du kan sagtens komme ind i kampen i baghaven, gården eller den nærmeste park. Det kræver bare ketsjere, fjerbold og noget der kan bruges som net - det kan for eksempel være en snor.Fordelene ved badminton er mange. Du behøver ikke samme kræfter som andre boldspil, du træner mange af de store muskelgrupper, du får pulsen i vejret og det er at du glemmer at det er hårdt fordi det er så sjovt.

Relevante links

Maveøvelser
Køb i femina-shoppen.dk træningBliv fit med vand- maveøvelser5 effektive