https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/januar/brysterprim.jpg
Træning og kost

Danske kvinder vil ha’ svenske bryster!

8. januar 2013
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Det vrimler med danske klinikker, og rejser du langt nok væk, kan du få nye bryster til den halve pris. Alligevel smutter flere og flere bare over sundet for at få nye fortrin.

Der er blevet fikset masser af danske bryster i Thailand og i Polen … Dét giver mening, for prisen er nemlig en ganske anden end herhjemme. Dét er de faktisk ikke på Citadellkliniken i Landskrona, et par og tyve kilometers penge fra Rådhuspladsen. Men der er noget andet, der trækker danske piger til det svenske, for bare de sidste par år er antallet af danske besøg på Citadellkliniken steget med over tyve procent. Dét handler om erfaring, siger folk bag klinikken selv.
"Med 25 år på bagen er er vi en af de ældste klinikker i Sverige, og vi er alle sammen specialister med mange års erfaring," lyder det fra Jörg Bohn, specialist på den succesfulde klinik, der er den mest populære af slagsen i det sydsvenske.
"Det skaber tryghed og tillid hos kunderne," fortæller han til Oestrogen.

Svenske bryster hitter i Danmark
Og så er der - muligvis - også noget med formen på de opererede bryster, der får danskere til at smutte til Sverige og alligevel betale det samme antal kroner som herhjemme. Klinikken er nemlig kendt for deres unikke metode til bryst-operationer, som sker gennem armhulen og skulle give brystet en ekstra naturlig form, som danskerne altså er begejstrede for. Derfor får de også i løbet af året mulighed for en konsultation i København, men hvis man vil ha' de populære bryster, må man stadigvæk en tur over sundet, for selve operationen foregår stadig kun i Landskrona.

"Det' bare bryster!" - læs med her!

Læs også "Flyt fedtet - og få din drømmekrop!"

Fik du læst fredagsklummen?

Tjek Shoppen ud her!
.

Læs også