https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/marts/bodyprim.jpg
Træning og kost

Bodyrock - kom i dit livs form!

3. april 2013
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Spinning, løb, pilates og styrketræning. Det er alt sammen meget godt, men vil du gerne skrue ned for træningstiden – og op for effektiviteten, sku’ du prøve Bodyrock. Hårdt – men kort!

Har du også prøvet alverdens motionsformer, der er svære at blive bidt af? Det kender vi alt til her på redaktionen, og let's face it … det er nu engang sjovere, EFTER man har trænet, end mens man gør det. Og selvom Bodyrock bestemt heller ikke er decideret morsomt, bliver man faktisk lidt høj af det…

Bodyrock - bare bedst!
Den gode nyhed er, at den daglige træning - hvis man er optimistisk - er helt overstået på et lille kvarter. Den dårlige? At du aldrig har prøvet noget, der er så hårdt i hele dit liv. Dén form for træning trækker virkelig tænder ud, og måske er det netop derfor, det virker.
For det gør det.

Hård, hårdere, Bodyrock!
Din krop fortæller dig med al tydelighed - og i flere dage efter dit første møde med Bodyrock - at du har sagt pænt goddag til muskelgrupper, du ikke var klar over, du var i besiddelse af. For det er muligt, det kun drejer sig om et lille kvarters tid - men hvilket kvarter! Der er i den grad dømt sved på panden med træningen, der er en afart af CrossFit og byder på konditionstræning, styrke og balance.

Shoppen har tøjet til træningen! Se her!

Træning med kommando-kvinder!
Og du kan godt forberede dig på løftede pegefingre og en træner, der gør selv de vildeste sergent-typer til blide støttepædagoger på Blå Stue. De pisker dig gennem programmet … og ejer til gengæld den krop, du gerne vil ha'. Og så finder du både øvelserne og kvinderne på nettet og kan lave de hardcore øvelser derhjemme i stuen - uden publikum.

Hop, løft, spring - bodyrock!
Og det er nok meget godt … i hvert fald til en begyndelse. For hvis du tror, en armbøjning bare er en armbøjning, eller et knæløft et knæløft, kan du godt tro om igen. Der hoppes og springes op og ned ad borde og stole, mens din puls når hidtil uanede højder. Og når de veltrænede kvinder altså ikke pisker dig frem, er de faktisk så venlige lige at fortælle dig, hvordan du kommer lettere gennem øvelserne som nybegynder - og alligevel får gode resultater og sved på overlæben.

Rock your body - med resultater!
Hverken det første eller det sidste behøver du at bekymre dig om!
For fedtet smelter, kroppen formes, og i løbet af ikke så lang tid vil du kunne ane musklerne i dine arme, i din mave - overalt. Så kan man overkomme at samle alle kræfter og al fokus i et lille kvarters tid dagligt, kan man sagtens snige sig udenom alt for mange timer i fitnesscentret. Men du kan godt forberede dig på at få mere sved på panden, end du har haft før.
Tjek www.bodyrock.tv!

Er det i år, du skal i form?

Crossfit er det nye sort - se videoen her!

Flad mave uden træning … tror du på dét?

Læs også