https://imgix.femina.dk/media/e1f8c678e0e94e5ea7058b26bdc56337.jpg
Træning og kost

Bliv slank på løjperne

17. februar 2011
af Slankedoktor
Det er sæson for skiferie, og det skal udnyttes fuldt ud

Slank på skiferie
Ja, skiferier er oftest fyldt med indtag af fed mad og aaalt for meget alkohol, men skiferier er også fyldt med skiløb, og det er faktisk en effektiv kaloriesluger. Derfor giver vi dig 4 gode grunde til at iføre dig skiene og forbrænde kalorier, på den sjove måde.

Skiløb sluger kalorier og booster dit vægttab
Du kan forbrænde helt op til 650 kalorier på bare en times skiløb. Så hvis du bare holder lidt igen med pommes fritterne og de våde varer er det nemt at holde vægten stabil, eller endda opnå et vægttab på din skiferie.

Skiløb toner dine muskler
Skiløb hjælper dig med at tone dine kernemuskelgrupper og den nederste del af kroppen. Du får altså godt fat på mave, ryg, inder og - yderlår, hofterne og ikke mindst ballerne.


Kom lettere i gang
med vægttabet i
selskab med
Slankedoktor

Skiløb forbedrer din balance og din koordinationsevne
Som overskriften siger, forbedrer ski din koordination og balance. Dette vil samtidig give dig en bedre holdning og gøre andre motionsformer nemmere at udføre.

Skiløb afhjælper depressioner
Skiløb fremmer kroppens blodcirkulation, hvilket giver dig mere energi. Derudover stimulerer skiløb, som andre motionstyper, kroppens endorfin produktion. Hvilket giver dig en følelse af glæde.
Og hvorfor skulle man ikke være glad for denne skønne motionsform? Mens du drøner ned af løjperne og morer dig, drøner din vægt også nedad!Læs også:
Stemmestyret løbecoach til mobilen
Her er årets fitness-trends
Test en ny frisure

Læs også