https://imgix.femina.dk/media/article/19-december.png
Træning og kost

19. december: Julepandekager med appelsin og kanel

19. december 2014
af Tatjana Albinus
LCHF opskrift: Pandekager bliver man aldrig træt af, og de kan sagtens bages uden mel og sukker – oven i købet i en jule-version med kanel og appelsin.

Julepandekager med appelsin og kanel

Ingredienser 4 æg 1 dl græsk yoghurt 1/2 dl fedreduceret mandelmel* 2 spsk. Fiberhusk* 4 spsk. sukrin gold* 1 spsk. kanel Revet skal fra 1/2 appelsin Alle ingredienserne blendes godt og hviler et par minutter, så fibrene får mulighed for at optage væsken. Bages som små tykke pandekager. Opbevares på køl et par dage, og kan også sagtens fryses. Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk I morgen får du opskriften på gulerodsbrød
https://imgix.femina.dk/gratis-e-bog-intro.png
Tilmeld dig helt gratis Tatjanas Januar-challenge, der hjælper dig til at integrere nye, sunde vaner i det nye år. Tilmeld dig her *Fedtreduceret mandelmel binder meget væske i dejen og kan derfor ikke erstattes af malede mandler med samme resultat. Det kan købes i Matas eller i helsekosten. *Fiberhusk er et fiberprodukt, der giver saftighed og luftighed til glutenfrit bagværk. Det kan købes i Matas, Helsekosten eller større supermarkeder. *Sukrin gold er en kaloriefri sukkererstatning. Den kan købes i Matas og i helsekosten.
https://imgix.femina.dk/lchf-banner.jpg

Læs også