https://imgix.femina.dk/media/sondag/2013/03/11/sund-hele-livet/sund-hele-livet-stor.jpg
Krop & velvære

Nyt magasin sætter fokus på det gode liv

14. marts 2013
af Redaktionen
Vi dyrker mere motion end vi gjorde for 5 år siden og nu kan du få inspiration til din sundhed og det gode liv i et nyt magasin

SØNDAG står bag det nye sundhedsmagasin SUND hele livet, som henvender sig til den voksne kvinde.
En målgruppe der i stigende grad har fokus på sundhed og motion. Magasinet skal være med til at sætte fokus på det gode liv hele livet.

Og der er god grund til netop at sætte fokus på sundhed og det gode liv.

(klik her og kom direkte til SØNDAG shoppen, hvor du kan købe SUND hele livet)

- Bliver du også forvirret, når det pludselig rammer medierne, at kartofler er usundt, og så dage efter får at vide, at de alligevel er sunde? At sundhedseksperter pludselig fortæller os om alt det, vi skal holde os fra, for så derefter at fortælle os alt det vi skal huske for at få et godt liv? På SØNDAG ville vi gerne være med til at give de voksne kvinder et seriøst sundhedsmagasin, der handler om det gode liv, og som ikke løfter nogle pegefingre overfor, hvad der er det rigtige, når vi taler om sundhed. Vi har derfor bestræbt os på at lave magasinet så let tilgængeligt, at du netop ikke bliver forvirret, siger Stinne Bjerre, der er chefredaktør på SUND hele livet, og hun understreger, at magasinet, hverken er belærende eller moraliserende, for det gider vores læsere ikke.

LÆS MERE: Vil du gerne tabe de sidste par overflødige kilo, men gider du ikke gå rundt og være sulten. Her får du en kostplan, hvor du både taber dig op til et kilo om ugen og hvor du bliver mæt

Vi dyrker mere motion end for 5 år siden

Og interessen for sundhed er da ikke bare taget ud af den blå luft.
Vil du gerne øge din forbrænding. Under artiklen får du 6 tips til, hvordan du kan booste din forbrænding.
I en sundhedsundersøgelse på soendag.dk svarede halvdelen af respondenterne, at de dyrker mere motion i dag end for 5 år siden.

Ifølge chefredaktør på SUND hele livet Stinne Bjerre kan det skyldes den store fokus på, hvad motion kan gøre i forhold til vores helbred.

LÆS MERE: Vil du gerne i gang med at løbe? Her får du 5 begynder tips.

- Al forskning siger, at vi lever længere med motion og sund livsstil, og det budskab har nået os kvinder, og med denne undersøgelse ser vi også, at kvinderne rent faktisk gør noget for at leve sundt. 72% af dem der har svaret på vores undersøgelse henter deres inspiration til sund livsstil i magasiner og ugeblade, så vi er glade for nu, endelig, at have et helt magasin, der samler alt det bedste for at kunne give vores læsere en let tilgængelig og mindre forvirrende indgang til det gode sunde liv, siger Stinne Bjerre og fortsætter.
- Vi kan også se på besvarelserne, at 91% faktisk dyrker motion, så lad os sige at sund livsstil og motion er kommet for at blive, siger hun.

Sundhedsundersøgelsen er lavet på soendag.dk i perioden 1-12 marts 2013, og gennemført af 258 kvinder.

Læs også