https://imgix.femina.dk/media/article/kiksedeknald.jpg
Krop & velvære

Danskerne fortæller: Vores kiksede knald

12. april 2018
af Uddrag af bogen "100 kiksede knald", Turbine
Foto: Helene Bagger
Sex kan være dejligt og noget så pinligt! Forfatterne Nana Balle og Irene Nørgaard er aktuelle med en bog om 100 danskeres pinagtige dates og mærkelig, misforstået sex, der skal grines ad. Her følger nogle uddrag fra bogen.

’100 Kiksede Knald’ er en samling af korte fortællinger fra 100 danskere om deres sexliv. Vi tager sex alt for alvorligt, mener de to forfattere Nanna Balle og Irene Nørgaard. Det skal være sjovt, og det er det også i nedenstående uddrag fra bogen.

8 kiksede knaldehistorier

1. ”Jeg slikkede mine sår efter et svært breakup og trøstede mig i ny og næ med en ”veninde”, der udnyttede min krop. Ja, jeg ved godt, at det i nogles ører lyder som enhver singlemands drøm. Men med denne kvinde var det mere et mareridt. Hun havde en helt utrolig energi og sult efter sex, og jeg måtte næsten altid kaste håndklædet i ringen og lade hende onanere med vibratoren en halv til en hel time, efter at jeg var færdig. Har faktisk aldrig oplevet noget lignende, og ikke noget, der ligefrem pyntede på en i forvejen såret selvtillid. En formiddag havde jeg fået besøg af den hungrende veninde, og vi kastede os rundt på madrassen (sengen havde min ekskæreste taget med). I kampens hede skubber hun mig voldsomt bagover, og da jeg lander lidt skævt, går min skulder af led. Kun dem, der har prøvet det, ved, hvor stor smerte der er forbundet med skuldre gået af led. Jeg er sikker på, at det overgår selv halvkomplicerede og smertefulde fødsler.”

LÆS OGSÅ: 5 ting, der sker, når du ikke har sex

2. ”Første gang jeg havde sex, vidste jeg ikke, at jeg skulle være våd. Derfor gik jeg hele tiden ud på toilettet og tørrede mig, fordi jeg var bange for, at det var udflåd. Ikke underligt, at det gjorde så ondt …”

3. ”– Er du våd? spurgte han, mens han lagde sig ned under dynen til mig. - Jeg tror det, svarede jeg. Men et underliv lyver aldrig. Det er også en af de ting, jeg har lært her i livet. Så efter sit 15. forsøg på at trænge ind i varmen må en ellers heroisk kæmpende Emil give op. Jeg er hverken til at hugge eller stikke i."

4. ”Til min store fortrydelse har jeg mit hele liv været plaget af for tidlig sædafgang. Til illustration af problemets omfang kan jeg oplyse, at jeg ikke sjældent er kommet ved at slikke en kvinde og selv om det på sin vis kan lyde meget charmerende, kan jeg oplyse, at det ikke er nogen fest i længden. Men ikke med Bibi. Kombinationen af mit høje alkoholindtag og alderstegne Bibi og hendes let falmede skønhed var nok faktorer i ligningen. Men den væsentligste årsag var desværre, at jeg ganske enkelt ikke kunne mærke siderne i Bibis vagina. Der var ingen friktion overhovedet.”

LÆS OGSÅ: Sexmyter: Hvor mange orgasmetyper findes der egentlig?

5. ”Jeg havde engang sex med en fyr første dag på Roskilde Festival. Da han kom, udbrød han: ”Jeg har ligget i kø i tre dage!” Det var simpelthen så underligt. Mente han, at han virkelig havde fortjent det knald efter de tre hårde dage? Og jeg lå der og tænkte, at så havde han formentligt ikke været i bad i tre dage. Da jeg lidt efter spurgte ham, hvad det betød, kunne han ikke huske, at han faktisk lige havde råbt det.”

6. ”Jeg er ofte kommet til at skade andre ved et uheld, når vi har dyrket sex. For eksempel er jeg flere gange kommet til at gøre noget galt, når jeg har leget med nosserne, så jeg har fået den stakkels mand til at ligge og ømme sig. Jeg har også engang skedepruttet en fyr lige i hovedet. Tre gange efter hinanden.”

7. ”Og som det så sker en gang imellem, når singlevenner deler seng, så begyndte hænderne at vandre under dynen. Jeg strakte mig forventningsfuldt, da hans hånd gled ned over min mave. Og så skete det. Det, han formodentlig har set i en film. Men som på ingen måde virkede i virkeligheden. Med en flad hånd begyndte han at klaske mig – lige midt på klitoris. Som en halvstiv rødspætte mod et køkkenbord. Som en travl arabisk husmor, der klapper sine pitabrød flade. En fast flad hånd. Slap, slap, slap! lød det. Han havde åbenbart kun set én pornofilm, for det var, hvad det kunne blive til. Slap, slap, slap … Jeg kan ikke huske, om jeg luskede hjem eller hvad. Men derefter var det bare lidt akavet mellem os. Men tre flade klask på bordet blev senere en hemmelig kode mellem mig og mine veninder.”

LÆS OGSÅ: Kan mænd mærke, om kvinder faker en orgasme?

8. ”– Jeg kommer, jeg kommer, åhhh jeg kooommer – åhhh nej. HAN KOMMER – HAN KOMMER – HAN KOMMER. Han kiggede op fra dybet, ikke så lidt stolt, med rød næse og savl på hagen, fjernt fra virkeligheden, som mænd jo ofte er, når egoet skygger. – Var det godt?? – HAN KOMMER! Han er ude i entréen!! – Hvad fanden i helvede laver du mellem benene på min kone? Jeg skyder dig fandeme ned. Den sexedes mand stod i døren. Og væk igen var han. For at hente sit gevær, formentlig. – Kan han finde på at skyde mig? Hun svarede ikke, men nikkede bare, liggende i samme position, som de lyksalige kramper havde efterladt hende i."

100 Kiksede Knald af Nanna Balle og Irene Nørgaard.

Forfatterne om bogen: ”Frem for alt ville vi bare gerne lave en bog, som får os til at grine sammen ad vores egne og hinandens kiksede oplevelser! Sex er jo fedt og skal ikke tages så alvorligt. Det skal være sjovt, spontant og med plads til at dumme sig en gang imellem. Ellers tør man jo ikke læne sig ud og give lidt af sig selv. Vi synes, at når man nu alligevel har fået en krop, så kan man lige så godt være glad for den og bruge den til noget sjovt – og det kunne for eksempel være sex."

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_2.png

Læs også