Kost & motion

Ugens slankeopskrift: Tuntatar med grøntsager

Med rå tun får du masser af protein og undgår stegefedt - og så smager det bare skønt

Tuntatar med grøntsager til 2 personer

INGREDIENSER

300 g helt frisk tun
150 g squash
150 g gulerod
150 g tomat, udkernet vægt
150 g gul peberfrugt, udkernet vægt
2 tsk. kapers
1 lille håndfuld merian
1 fed hvidløg
saft og skal af 1 usprøjtet citron
1 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
2 store håndfulde salat
2 skiver rugbrød a 35 g
 

Opskrift - sådan laver du tuntatar med grøntsager

 
Skær tunen i meget små tern. Skyl grøntsagerne. Skræl guleroden. Fjern kerner fra tomat og peberfrugt. Skær alle grøntsagerne i meget små tern. Hak kapers fint. Hak merian. Pil og hak hvidløget. Bland tun og grøntsager med kapers, merian og hvidløg, og smag til med fintrevet citronskal samt citronsaft, olie, salt og peber. Skyl og slyng salaten, og anret tuntataren herpå. Rist rugbrødet, og servér.
 
Næringsindhold pr. person
Energi:  393 kcal
Protein: 46,4 g
Fedt: 9,1 g
Kulhydrat: 35,2 g
Kostfibre: 8,4 g