https://imgix.femina.dk/media/article/1502-groentsagsspaghetti.png
Træning og kost

Bitz opskrift: Grøntsagsspaghetti med pistacienødder

9. januar 2015
af Christian Bitz
Opskriften på grøntsagsspaghetti med pistacienødder er en Christian Bitz’ bedste opskrifter på hverdagsmad, der smager fantastisk og er nem at lave. Det er sundhed, der virker i hverdagen

Grøntsagsspaghetti med pistacienødder

INGREDIENSER 2 squash saft af 1 citron 20 g smør 100 g pistacienødder uden skal rigeligt med persille salt og peber

Opskrift - sådan laver du grøntsagsspaghetti med pistacienødder

Skær de to squash helt tyndt ud, som lange spaghettier, og læg dem i isvand med citron. Smelt smørret på en pande, kom pistacienødder og hakket persille ved, og steg i et par minutter. Hæld kogende vand over squashstrimlerne, og lad dem trække i et par minutter. Dryp dem godt af, og kom smørsovsen over. Smag til med salt, peber og citronsaft. PRØV OGSÅ: Sunde slanketips til din frokost

Læs også