Kost & motion

Bitz opskrift: Grøntsagsspaghetti med pistacienødder

Opskriften på grøntsagsspaghetti med pistacienødder er en Christian Bitz’ bedste opskrifter på hverdagsmad, der smager fantastisk og er nem at lave. Det er sundhed, der virker i hverdagen

Grøntsagsspaghetti med pistacienødder

INGREDIENSER
2 squash
saft af 1 citron
20 g smør
100 g pistacienødder uden skal
rigeligt med persille
salt og peber
 

Opskrift - sådan laver du grøntsagsspaghetti med pistacienødder

 
Skær de to squash helt tyndt ud, som lange spaghettier, og læg dem i isvand med citron. Smelt smørret på en pande, kom pistacienødder og hakket persille ved, og steg i et par minutter. Hæld kogende vand over squashstrimlerne, og lad dem trække i et par minutter. Dryp dem godt af, og kom smørsovsen over. Smag til med salt, peber og citronsaft.
 
PRØV OGSÅ: Sunde slanketips til din frokost