Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sundhed

Der var masser af æg, da 27-årige Kamilla fik lavet et fertilitetstjek. Men undersøgelsen viste også noget, hun slet ikke havde overvejet

15. maj 2024
Af Kamilla Kilias
Video: Ally / Aller Media
I videoserien "Kvinde, kend dit underliv" undersøger journalist Kamilla Kilias det kvindelige underliv. I afsnit 2 handler det om fertilitet, hvor du kan følge Kamilla før, under og efter at hun får tjekket sin fertilitet.

Hvor meget ved du egentlig om det kvindelige underliv?

I videoserien "Kvinde, kend dit underliv" undersøger Kamilla, hvad sker der, når vi i puberteten går fra at være pige til kvinde, når vi er i vores mest fertile æra, til vi går ud af den frugtbare periode igen?

Det første afsnit handler om puberteten, hvor hun interviewer Astrid Olsen, der i teenageårene oplevede stor usikkerhed om sin krops udvikling.

Andet afsnit handler om fertilitet. Kamilla er i det, der burde være hendes mest frugtbare alder, men den seneste tids fokus på infertilitet har gjort hende nervøs for, hvor længe hun reelt kan udskyde projekt børn. Hvad har indflydelse på en kvindes fertilitet, og hvordan står det til med fertiliteten hos Kamilla - og danske kvinder generelt?

Se med i videoen ovenfor, hvor du kan komme med Kamilla Kilias før, under og efter at hun får tjekket sin fertilitet på en klinik.

Læs også