Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad sker der i krop og sind, når vi går fra piger til kvinder? Kamilla besøger i dette afsnit Astrid Olsen, der i teenageårene oplevede stor usikkerhed om sin krops udvikling.
Sundhed

Astrid Olsen om at komme sent i puberteten: "Jeg syntes, det var det værste i hele verden ikke at have bryster"

8. maj 2024
Af Kamilla Kilias
Foto: Ally / Aller Media
I videoserien "Kvinde, kend dit underliv" undersøges det kvindelige underliv. I første afsnit handler det om puberteten, hvor vi Astrid Olsen, der i teenageårene oplevede stor usikkerhed om sin krops udvikling.

Hvor meget ved du egentlig om det kvindelige underliv?

Journalist Kamilla Kilias aner skræmmende lidt, og hun har derfor sat sig for at undersøge de tre faser af en kvindes liv, hvor underlivets og dets hormonfabrik spiller en helt afgørende rolle på både krop og sind.

I videoserien "Kvinde, kend dit underliv" undersøger Kamilla, hvad sker der, når vi i puberteten går fra at være pige til kvinde, når vi er i vores mest fertile æra, til vi går ud af den frugtbare periode igen?

Det første afsnit handler om puberteten. For hvad sker der i krop og sind, når vi går fra piger til kvinder?

Kamilla Kilias besøger i dette afsnit Astrid Olsen, der i teenageårene oplevede stor usikkerhed om sin krops udvikling. For hvad er normalt, hvornår får man bryster og menstruation, og hvorfor ændrer man sin måde at tænke på?

Se med i videoen nedenfor.

Læs også