https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/februar/yogefestival-prim.jpg
Sundhed

Alternativ sommerferie: Tag på yogafestival!

22. februar 2013
af Malene Fich Weischer
foto: Christian Buch Iversen
Er du træt af de sædvanlige feriemål, så prøv noget nyt! Tag på yogafestival i Sverige: En uge med yoga, meditation, sang, dans og koncerter. Og det er nemt at komme med, for ”Yogabussen” kører lige til døren…

Den 13. - 19. juli står i yogaens tegn på Ängsbacka ved Karlstad i Sverige. Der bliver dørene nemlig slået op til den årlige yogafestival og dermed til en uge fyldt med yoga, meditation, sang, dans og masser af hyggeligt samvær for store og små.

De seneste par år har Christian Buch Iversen, som ved siden af sit almindelige job i et IT-firma arbejder med coaching, meditation, mindfulness, yoga, Enneagrammet, clairvoyance og personlig udvikling, stået for at samle de danskere, der måtte have lyst til at være med. Det gør han også i år.

Initiativet bliver af de indviede kaldte for "Yogabussen" og går i bund og grund ud på, at man rejser samler - dels for at spare lidt penge, men i alle højeste grad også for at dyrke fællesskabet og samværet.


Både for nybegyndere og erfarne
I 2012 var der 30 med i yogabussen, både nybegyndere og erfarne yogier. På festivalen er der noget for enhver smag. Du planlægger selv dit program og der er hele tiden mange yoga workshops du kan deltage i, inden for forskellige yoga traditioner. Jivamukti, Kundalini, Anusara, Ashtanga, Hatha, Gong Meditation, sang og dans. Der er også workshops om yogafilosofi og kommunikation. Om aftenen er der koncerter i haven, dans og ildshow.

Stedet er meget børnevenligt og det er muligt at få passet børn.

Overnatning foregår som udgangspunkt i eget telt, som du kan slå op på en eng bag festivalområdet. For en merpris er der desuden mulighed for at bo sig på fælles sovesal eller på private rum, her er tale om simple faciliteter. Alt mad er inkluderet og er 100% vegetarisk og økologisk.
Prisen for tilmelding til festivalen samt den fælles transport er i alt 4.600 kr.


Læs meget mere om både festivalen og Yogabussen på Yogis.dk


LÆS OGSÅ: Spiritualitet gør dig lykkelig

OG HUSK: Er håndlæsning noget for dig?


Læs også