kvinde på løbetur
Sundhed

3 podcasts, du skal lytte til på løbeturen

1. juli 2019
af sundhedsredaktionen
Foto: Panthermedia
Her er tre podcasts, der kan fjerne fokus fra trætte ben og besværet vejrtrækning. Og få dig til at løbe længere, fordi du lige skal lytte lidt mere.

1. The Dropout

(ABC News, 6 afsnit.) Få historien om den yngste self-made millardær, amerikanske Elizabeth Holmes, der startede sundhedsteknologi-virksomheden Theranos, der mest viste sig at være leveringsdygtig i fup og fidus. Og det var ikke kun produktet, den var gal med. Flere hævder også, at hun har lavet sin stemme om, så den er blevet dybere, og den er da også påfaldende dyb … lyt, løb og bedøm selv.

2. The Teachers Pet

(The Australian, 16 afsnit.) For mere end 30 år siden forsvandt en gift australsk kvinde og mor til to, og kort tid efter flyttede mandens unge kæreste ind i deres hus. En kæreste, som han havde mødt på den skole, hvor han var lærer, og hun var elev. Suspekt? På flere måder! Men manden blev aldrig dømt for noget. Podcasten gennemgår sagen, og imens sker der ting og sager i nutiden.

LÆS OGSÅ: 10 spirituelle podcasts til dig

3. Kloge koner

(femina, fortløbende.) Ja, vi er ikke for fine til at reklamere for os selv og vores egen podcast. For her fortæller vidt forskellige kvinder med erfaring, viden og visdom om lige præcis det, de ved allermest om. Lyt med og bliv klog på alt fra vægttab og vagina til stress og spiritualitet. Gå til Kloge Koner.

LÆS OGSÅ: Redaktionen anbefaler: De bedste podcasts til din sommer

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_4.png

Læs også