kvinde ligger og slapper af
Selvudvikling

10 spirituelle podcasts til dig

4. juni 2019
af Margrethe Vadmand
Foto: Shutterstock
Luk op for noget godt - i dig selv. Psykoterapeut Margrethe Vadmand har fundet sommerens bedste inspirationskilde til øregangene.

1. Soultalk

Med spirituel psykolog og forfatter Kisser Plaudan. Lyt f.eks. til #60, hvor hun taler med bestseller-forfatter Sonia Choquette om spiritualitet og om at have en daglig praksis og at blive guidet gennem livet gennem ens guddommelige sjæl og energi. Dette afsnit er på engelsk, normalt er Soultalk på dansk.

2. Hverdagspilgrim

Med foredragsholder og Enneagram-ekspert Flemming Christensen. Han går. Hver dag. Det bliver en rejse indad, hvor både sorg, glæde og forundring dukker op, og han deler ud af sine inderste tanker og følelser. Især fænger episoden ”Jeg har haft en besynderlig oplevelse”, hvor han går i de gamle egypteres fodspor og har en ud af kroppen-oplevelse.

Hør feminas egen podcastserie "Kloge koner" lige her

3. Det spirituelle hjørne

Astrolog Ann-Sofie Packert har en gæst i studiet, og de trækker et tarotkort, taler om hypnose, nummerologi, astrologi, drømmetydning, feng shui, håndlæsning og meget andet.

4. Claircast

Clairvoyant Jette Harthimmer interviewer forskellige gæster om spirituelle emner, f.eks. Lars Muhl, men i mange af episoderne taler hun selv. Lyt til det interessante afsnit #104 ”Er du clairvoyant?”, og bliv klogere på dine egne evner.

5. Lyden af et bedre liv

Lyden af et bedre liv er en yoga-podcast med inspiration til at leve bedre. Vært Maria Guldager taler med livskloge mennesker om yoga, selvudvikling, meditation, ayurveda og spiritualitet. Lyt f.eks. til #110 om indiansk visdom.

6. Sensitive stemmer

7. AAVM Gudstjeneste

8. Strange Magic

Julie Bertelsen: Troen på det overnaturlige har altid været en del af mit liv

9. Manifest this

10. You are worthy of love

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også