https://imgix.femina.dk/media/b4e89e0a64bc41409493eafaed87753f.jpg
Skønhed

Nyhed: Kultmærket Pai Skincare er kommet til Danmark

30. maj 2012
af Charlotte Hallbæck
Foto: Pai Skincare
Stjerner som Natalie Portman sværger til det engelske kultmærke Pai Skincare, og nu kan danske kvinder endelig også få lov til at prøve de økologiske lækkerier. Det hippe hudplejemærke er netop lanceret i Magasin

Rene og naturlige skønhedsprodukter hitter - og det er der heldigvis mange hudplejemærker, der har fået øjnene op for efterhånden. Et af dem er Pai Skincare, der endelig er kommet til Danmark og blev lanceret i Magasin i sidste uge.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/05330458f1d64ddd99dae4d0b6d19a9b.jpg

Stifter af Pai, Sarah Brown

Stifteren af Pai Skincare, Sarah Brown, var selv mødt op til lanceringen for at fortælle om, hvordan hendes produkter kom til verden. Hun havde selv igennem flere år døjet med sensitiv hud og allergi, og på den baggrund blev hun inspireret til at udvikle sin egen hudplejeserie til sart og sensitiv hud. Resultatet blev Pai Skincare, der blev grundlagt i 2007 og på ganske få år har fået stor succes internationalt og fået massevis af rosende anmeldelser. Pai Skincare sælges i dag i mere end 40 lande.

Selv siger Sarah Brown om tilblivelsen af produkterne:
- Jeg skabte Pai som en frustreret forbruger og rettede op på alle de ting, der generede mig ved andre produkter, som jeg havde testet på min sensitive hud og efterfølgende kasseret.

Læs også: Den franske skønhedsgigant Sephora er åbnet i Illum - glæd dig til paradis for alle skønhedsfans!

Certificerede produkter
Fælles for alle Pai-produkter er, at de er økologisk certificerede, bruger blandinger af de allerbedste plantekstrakter, der har dokumenterede, terapeutiske egenskaber og udviklet med omtanke for sensitiv hud, der har tendens til allergi.

Og så gør det bestemt heller ikke noget, at den smukke Black Swan-stjerne Natalie Portman sværger til Pai Skincare...

FEMINA HAR TESTET

Vi har testet hudplejeserien bestående af rensecremen Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser, toneren Rice Plant & Rosemary Bioaffinity Toner, ansigtsolien Rosehip Biogenerate og ansigtscremen Geranium & Thistle Combination Skin Cream. Alle fire produkter er lavet fra naturlige ingredienser og uden nogen form for kunstige kemikalier.

Vil du holde dig ung lidt længere? Så følg disse seks skønhedstips

Testpersonen har fået smukkere hud med mere glød, en pænere og mere ensartet teint, og så er det en nydelse af bruge produkterne, da de er smukt indpakket.

PLUS:

At produkterne er lavet af 100 % naturlige ingredienser. At de pynter smukt på badeværelseshylden (!). At der er mening og omtanke bag produkterne, som for øvrigt heller ikke er testet på dyr. At de giver en smuk og ensartet hud - med færre røde pletter og udbrud.

MINUS:

Den noget urte-agtige duft, som nogle af produkterne har. Prisen - som bestemt ikke er urimelig, men heller ikke ligefrem lavpris.

Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser, 295 kr. (100 ml.)
Rice Plant & Rosemary Bioaffinity Toner, 340 kr. (50 ml.)
Rosehip Biogenerate, 245 kr. (50 ml.)
Geranium & Thistle Combination Skin Cream, 325 kr. (50 ml.)

Læs også