https://imgix.femina.dk/media/6cae13d63f2d40cbb2d6b4bc34553e28.jpg
Skønhed

Sephora åbner i Illum

25. april 2012
af Charlotte Hallbæck
Måske kender du den franske skønhedsgigant Sephora fra ferier i udlandet, men hvis ikke, så kan du godt begynde at glæde dig: Sephora åbner nemlig nu sin første butik i København

Den 9. maj åbner den franske skønheds-gigant Sephora sin første butik i Skandinavien - hos Illum i København. Butikken vil blive en af Europas største butikker for Sephora, som også har butikker i andre af verdens storbyer: Paris, Milano, New York, Barcelona, Singapore og Shanghai.

Kender du ikke i forvejen til hypen omkring Sephora, kan det faktum, at Sephora på Champs-Élysées i Paris har ligeså mange besøgende årligt som Eiffeltårnet,måske være en meget god målestok….

Test dig selv: Hvilken type parfume er du til?

Butikken i Illum vil blive én af de største af slagsen med sine 1.200 m2, og du får muligheden får at shoppe makeup- og beautymærker som Make Up For Ever, Benefit, Dr. Brandt Skincare, Nails Inc., Sampar og Sephoras egen linie. Derudover over vil brands som Origins, REN, Bio Beaute, Apivita og Rudolph Care vil også være del af Sephoras naturlige og økologiske fokus.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/a939595d386d4b27b594d74af76aab0b.jpg

Et særligt kendetegn for Sephora er bl.a., at det er meget overskueligt at shoppe i butikkerne. Derfor er det heller ikke uden grund, at Sephora er berømt for at være verdens bedste butik at opleve, teste og købe nye skønhedsprodukter.

Vi glæder os til åbningen!

Sephora i ILLUM
Østergade 52, København K
Åbningstider: Mandag til torsdag kl. 10-19, Fredag kl. 10-20, Lørdag kl. 10-19, udvalgte søndage kl. 10-16
www.sephora.com

Læs også