makeup
Skønhed

Makeupartistens 5 bedste tip til en fin hverdagsmakeup

13. februar 2019
af makeupartist Pernille Buhl
Foto: Jakob Kirk, m.fl.
Her viser vores makeupartist, hvordan du selv skaber et af tidens naturlige look. Få hendes bedste tips her.

MAKEUPARTISTENS 5 TRIN TIL EN FIN HVERDAGSMAKEUP

1. Den rigtige base

For at du kan få smuk og glødende hud, er basen det vigtigste. Brug en dagcreme, der indeholder meget fugt, og bland en smule shine i. Ikke ret meget – bare et enkelt pump. Brug et øjeblik på at smøre det på huden.
2. Foundation Nogle foretrækker flydende foundation, andre mineralpudder – du kan bruge begge dele. Det vigtige er, at du bruger tid på at blende produktet godt ind i huden – så får du bedre holdbarhed og mere jævn hud. LÆS OGSÅ: Trin for trin: Sådan lægger du blush og highlighter 3. Foundation & highlighter For at indramme ansigtet bruger vi contour og highlight. En god huskeregel er, at mørke produkter skjuler/trækker tilbage, og lyse produkter fremhæver. Derfor lægges contouren lige under kindbenet, og highlighteren på kindbenet for at få det til at poppe. Læg en smule highlighter på næseryggen – ikke på næsetippen! Et lækkert bronzefarvet multiprodukt på æblekinden giver varme og farve i kinderne. Du kan også sagtens bruge en anden farve, hvis du er mere til klassisk blush. 4. Læber Hvad du vil bruge på læberne, er en smagssag – i dette look har vi valgt en lækker glansfuld læbepomade for at give et naturligt og fugtet look. Du kan også vælge en skarp farve, hvis du er mere til det.
5. Øjnene Et god tip til makeuplook er, at man enten fokuserer på øjne eller læber. Altså hvis du lægger en flot øjenskygge, så hold læberne rene, og vil du gerne bruge en farvet læbestift, så hold øjnene neutrale. Så stjæler den ene ikke opmærksomhed fra den anden. I dette look er der brugt et lyst, cremet produkt først – her kan du med fordel bruge den cremede highlighter, som du også brugte på kindbenet. Efterfølgende lægges en tør øjenskygge. Det giver bedre holdbarhed, da den tørre skygge har noget at ”holde fast i”. Brug en rund pensel til at tone øjenskyggen hele vejen rundt om øjet. Også under øjet. Afslut med mascara. Flotte øjenbryn gør meget for et look. Brug en kold og ikke for mørk farve. Bruger du en, der er alt for brun, risikerer du, det trækker rødt op. LÆS OGSÅ: 5 ting, en professionel makeupartist ville ønske, du gjorde mere I GALLERIET HERUNDER FÅR DU INSPIRATION TIL, HVILKE PRODUKTER DU SKAL BRUGE TIL DEN PERFEKTE HVERDAGSMAKEUP
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også