https://imgix.femina.dk/media/article/makeupartistens-skoenhedsfavoritter.jpg
Skønhed

Makeupartisten: Disse 5 skønhedsprodukter bliver jeg ved med at vende tilbage til

1. januar 2020
af Pernille Buhl
Foto: Shutterstock
Der findes tonsvis af skønhedsprodukter på markedet. men for feminas makeupartist er der nogle få favoritter, hun altid vender tilbage til. Ps: Vi kan afsløre, at flere af dem er ganske budgetvenlige.

Ansigtscremen, jeg har brugt siden teenageårene

Når man prøver så mange forskellige cremer, som man jo gør i min branche, så kan huden til sidst godt blive lidt utilfreds. Derfor har jeg ét brand, som jeg ved, jeg altid kan vende tilbage til, når min hud gør vrøvl. Det franske mærke, der hedder Guinot, har jeg vel brugt, siden jeg var 14 år. De har flere forskellige linjer, og det er selvfølgelig ikke længere cremen til den helt unge hud, jeg vælger. Men jeg VED, at det mærke kan jeg altid bruge og min hud kan få lidt ro. Og så er det mega lækkert, og desværre også lidt dyrt.

https://imgix.femina.dk/makeupartistens-skoenhedsfavoritter_guinot.jpg

Guinot Hydra Summum, 830 kr. Køb den her

Mineralfoundation, der giver den smukkeste hud

Jeg har brugt Tromborgs mineralfoundations, så længe jeg kan huske. Jeg tror, det kan forvirre folk lidt, at de er i løs pudderform, og mange tror, at de skal ovenpå en flydende foundation. Det skal de ikke – det ER foundation. Jeg bruger dem også, når jeg arbejder som makeupartist, fordi de har den helt perfekte kombination af god og naturlig dækkeevne. Så indeholder de lysreflekterende partikler, som er det, der giver den smukke glødende hud. Fordi det er mineraler, kan huden også ånde, hvilket i min bog er rigtig vigtigt med noget, vi bruger hele dagen, hver dag.

https://imgix.femina.dk/makeupartistens-skoenhedsfavoritter_tromborg.jpg

Den bedste mascarabørste

Jeg har VIRKELIG prøvet mange forskellige mascaraer og dermed også mascarabørster. Jeg har prøvet store fyldige børster, små tynde børster, gummi børster – you name it. Den mascara, der aldrig skuffer mig, er Catchy eyes fra Gosh Copenhagen. Børsten er af gummi og er buet – og formen passer på en eller anden måde perfekt til øjets form. Den klumper ikke, og reder vipperne flot igennem. Den sidder på hele dagen og er rigtig nem at bygge op, hvis man vil have store dramatiske vipper. Og så koster den 109,95 kr.

https://imgix.femina.dk/makeupartistens-skoenhedsfavoritter-gosh.jpg

Gosh Copenhagen Catchy Eyes mascara, 110 kr. Køb den her

Koldt er godt

Jeg er stadig i en eller anden grad naturligt lyshåret, men med årene får jeg mere og mere hjælp til at forblive lyshåret. Jeg kan klart bedst lide, at mit hår har et koldt skær, men hvis man ikke får kolde farver i håret, så har det jo selvfølgelig et mere gulligt skær. Men det kan afhjælpes med shampoo til formålet. Der er vildt mange lilla shampooer på markedet (det er de lilla farvepigmenter, der giver det kolde skær i håret) og jeg har prøvet en del. Den, jeg vender tilbage til, er fra L’Oréal Professionel. Den holder mit hår rent i lang tid og giver lige det skær, jeg godt kan lide.

https://imgix.femina.dk/makeupartistens-skoenhedsfavoritter-shampoo.jpg

L’Oréal Professionel Silver Shampoo, 500 ml, 199 kr. Køb den her

LÆS OGSÅ: 5 skønhedsrutiner, hvor makeupartisten selv springer over, hvor gærdet er lavest

Det bedste stylingprodukt

Jeg har ret langt og tungt hår, og det resulterer meget ofte i, at det er fladt på toppen. Der findes et hav af forskellige shampooer og stylingprodukter, der skal give mere volume, men ærligt, så er det altså ikke dem alle, der giver ret meget. Men det gør denne spray. Oribe Dry Texturizing Spray er et helt utroligt produkt, det giver så meget fylde og hold uden af fedte håret eller lave det helt stift. Den skal ikke forveksles med en tørshampoo, for det er et rent stylingprodukt. Den redder mit hår gang på gang. Og ja, den er lidt dyr, men det er god. Altså virkelig god.

https://imgix.femina.dk/makeupartistens-skoenhedsfavoritter-oribe.jpg

Oribe Dry Texturizing Spray, 330 kr. Køb den her

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også