skønhedsprodukter
Skønhed

5 skønhedsrutiner, hvor makeupartisten selv springer over, hvor gærdet er lavest

31. januar 2019
af Pernille Buhl og Charlotte Hallbæck
Foto: Panthermedia og Heidi Maxmiling
Makeupartister – de må da om nogen være emsige med deres hudplejerutiner, ikke? Og de går da heller ikke ud ad døren uden først at have lagt pudder, mascara og blush? Ikke altid! Her får du 5 punkter, hvor makeupartisten selv tager den nemme løsning…

Som makeupartist bruger jeg det meste af min tid på at gøre andre smukke og lækre. Jeg ved en masse om makeup og hudplejeprodukter, men selvom jeg arbejder professionelt med at få andre til at ligne den bedste udgave af dem selv, er der ting, jeg ikke selv prioriterer at bruge tid på. Fordi man nu engang ikke kan være 100 procent hele tiden.

Det er selvfølgelig meget individuelt, hvad man prioriterer i sin hverdag - og jeg kan kun tale på egne vegne – men her er 5 punkter, hvor jeg gerne hopper over, hvor gærdet er lavest:

Renserutinen

Der findes et hav af produkter, man kan bruge i sin renserutine. Jeg ville aldrig selv få det gjort, og jeg har fundet ud af, at jeg højst skal have tre trin i min renserutine, for, at jeg rent faktisk får gjort det. En makeupfjerner, en hurtig rens og en creme. Det er mit maksimum, og de fleste dage bliver det kun til en god micellar rens og så en creme på.

LÆS OGSÅ: 5 ting, en professionel makeupartist ville ønske, du gjorde mere

Den fulde makeup

Det lyder måske lidt dumt, at makeupartisten ikke gider tage makeup på. Men når man bruger dagen på at lægge det på andre, så er det altså ikke det, jeg har mest lyst til at gøre på mig selv om morgenen! Jeg sørger for at få mine bryn og vipper farvet, så jeg kan nøjes med en lille smule makeup på min hud for at se frisk ud.

Natcremem

Den går nok lidt i forlængelse af renserutinen, men hvis jeg skal skifte mellem for mange produkter, så får jeg det simpelthen ikke gjort. Min hud er også ret sart og er ikke vild med for mange forskellige produkter.

Ansigtsmasken

Jeg har som sagt en sart hud, så er en peeling med korn er meget voldsom for min hud. Hvis jeg endelig skal peele den, så bruger jeg en biologisk peeling uden korn, da det er mere skånsomt.

Det store billede

I en travl hverdag, hvor arbejde og børn skal gå op, har jeg virkelig prøvet at sætte mine ambitioner ned hvad angår hudpleje. Jeg får ikke lagt en ansigtsmaske en gang om ugen, og jeg glemmer også at fjerne min makeup ind imellem. Så jeg prøver at være tilfreds med de gange, jeg rent faktisk når at rense huden af, eller endelig får en ansigtsmaske på. Lidt har også har ret!

Pernille Buhl

Pernille Buhl er makeupartist og arbejder bl.a. for femina.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også