Fodpleje: fødder med rød neglelak
Skønhed

Fodpleje: Sådan plejer du dine fødder

af Amelia Holmegaard Nielsen 2. juli 2017
En af de bedste ting ved sommeren er bare tæer i sandalerne. Men det kan være hårdt for dine fødder, der netop nu gerne må tage sig lækre og velplejede ud. Så gå ud fra de tre F’er: Fil, Fugt og Farve. Og giv dig selv en forkælende stund med fodpleje.

Læs også: Fodpleje er ikke alt - smid skoene og få sunde fødder 

Forkæl dine fødder med lækker fodpleje

Rød neglelak

 

Åbne sandaler er lig med ekstra fokus på fødderne. Så giv neglene en flot farve lak, og sørg for at holde lakken ved lige med et ekstra strøg, når den bliver lidt slidt. Neglelak ”AFRIKA”, 125 kr. Kure Bazaar.

Køb den her 

Babybløde fødder

En god maske kan gøre underværker for dine fødder. Giv dem en kærlig omgang med denne maske, lad den virke i 15 min. Så får du babybløde fødder. Fodmaske, 119kr. Babyfoot. 

Køb den her (Den er lige nu nedsat til 95kr.) 

Kærlig pleje 

Gør det til en aftensrutine at forkæle dine fødder med en god balsam og lad den virke natten over. Lavendel balsam, 150kr. Amazing Space.

Køb den her 

Sunde negle 

Køb en god fil og lav en flot form på dine negle. Så knækker de heller ikke så nemt. File buff and shine, 69kr. Tweeezerman.

Køb den her 

Væk med den hårde hud 

Slip af med hård hud på hælene ved at bruge denne fodfil, der har to sider. Brug den grove først og afslut med den fine. Keramisk fodfil, 99 kr. Matas.

Køb den her 

Forfriskende fodsalt 

Efter en lang dag har trætte fødder godt af et kølende fodbad. Tilsæt en fodsalt, som virker opfriskende og blødgørende. Aqua Blue Fodsalt, 66 kr. DM Skincare.

Køb den her