Andie MacDowell
Skønhed

Andie MacDowell så på sin søster og blev jaloux. Nu har hun ændret en fast skønhedsrutine

22. juni 2022
Af Anne Wittorff
Foto: Scanpix/Vianney Le Caer
Det blev lige pludselig udsædvanligt bøvlet at få farvet hår, og nu har superstjernen Andie MacDowell også opdaget, at man godt kan være stolt af sine grå lokker.

Det plejede at være noget af det værste. Et tegn fra naturen på at de bedste dage var ovre. Men sådan er det heldigvis ikke længere.  

Hvor de grå hår før er blevet gemt væk, er flere nu begyndt at omfavne dem. Det gælder også filmstjernen Andy McDowell.  

Da pandemien ramte, stoppede hun med at farve sit hår, og nu er hun stolt af at have sagt farvel til hårfarve.  

- Min søster er full-on silver, og hun er kun 18 måneder ældre end jeg. Jeg syntes, at hun var så meget smukkere med gråt hår. Jeg var jaloux, fortæller skuespilleren, som også er talsmand for L’Oréal Paris til People.  

Hun fortsætter: 

- Under pandemien kunne jeg se rødderne sammen med mit ansigt, min hud og mine øjne, og jeg kunne godt lide det. Jeg havde fornemmelsen af, at jeg ville være gladere. Og jeg er gladere. Jeg kan virkelig godt lide det. 

Må vi have lov at sige, at det kan vi virkelig godt forstå?  

Andie MacDowell
Robin Platzer/Ritzau Scanpix

Det er efterhånden snart 30 år siden, at 64-årige Andie MacDowell var aktuel I den romantiske komedie “Fire bryllupper og en begravelse”, og hun ser mindst ligeså fremragende ud nu.  

Og det ved vi, for vi har set den film mange mange gange. 

Skuespilleren er aktuel med filmen “Good Girl Jane” og fortæller til People, at hendes nye hårfarve er en del af en større indsats, der handler om, at hun vil være mere tilpas I sin egen krop: 

- Din mave bliver også større, når du bliver ældre. Og jeg har fået tre børn. Jeg er nødt til konstant at arbejde på at elske min krop. Det er så hårdt,”.  

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.