Naturligt smukt gråt hår
Annonce
Skønhed

5 grunde til at elske dit grå hår

5. oktober 2021
Af Aller Creative Studio, annonce for Wella Professionals
De flotte grå og velplejede lokker er kommet for at blive, og det kan vi godt forstå! Det grå hår findes nemlig i masser af smukke nuancer og passer til alle. Her får du fem gode grunde til at omfavne det grå hår.
wella

Det er ikke uden grund, at vi ser kvinder i alle aldersgrupper verden over stolt fremhæve deres grå eller grånende lokker.

Hvad enten håret er gråt, hvidt eller har sølvfarvede stænk, giver det hende, der bærer det, et karismatisk udtryk fuld af råstyrke og myndighed.

Over hele verden bliver både kulturelle normer og skønhedskonventioner udfordret og revurderet, og det skaber plads og rum til nye skønhedsidealer og valg fuld af personlighed. Det grå hår er et kraftfuldt element med sin mulighed for at signalere integritet og empowerment.

Vi kan vælge frit

De udvidede skønhedsrammer giver os mulighed for at gå alle veje uden at møde modstand. Valget ligger hos os, og det vækker ikke længere undren, når kvinder kommer gående med de grå lokker dansende efter sig - uanset hvilken alder, du har.

Og det er, hvad enten det er vores ønske at farve håret eller at bevare og fremhæve det grå hår, lade det gro eller klippe det kort.

Se smuk og naturlig ud med gråt hår

Den blide grå farve klæder alle

Uanset hudtone, øjenfarve eller nuancerne i din påklædning er det velplejede grå, hvide eller sølvfarvede hår klædeligt.

Det blide skær understreger dine ansigtstræk, og er du glad for at gå med makeup, kan du eksperimentere med nye farver på læber og øjne.

Er du til det makeupfri look, kan du glæde dig over, at det grå eller hvide hår også matcher smukt her.

Slip dine grå krøller løs

Frisøren kan trylle uden at skade hår og hovedbund

Gråt hår kan være lidt finere eller mere stridt og tørt end pigmenteret hår, men de rette produkter kan skabe både blødhed, liv og skær i håret.

Når du omfavner dit grå hår, vil du naturligvis gerne passe på det. Og selvom du ikke ønsker en toning eller farve, kan frisøren sagtens gøre noget ekstra godt for dit hår.

Dit naturlige grå hår kan nemlig få masser af pleje og fugt med nye produkter, der er skræddersyede til at optimere din naturlige hårfarve og struktur.

Med enten en 15- eller 30-minutters behandling hos frisøren får de naturlige grå nuancer smukt spillerum, mens eventuelt uønskede gule toner bliver reduceret, så dit hår fremstår levende og fuld af vitalitet.

Frisøren kan gøre dine fantastiske grå lokker endnu smukkere

Tiden kalder på naturlighed

At bevare sine grå hår, pleje dem og fremhæve dem optimalt uden at skade dem, tapper direkte ind i tidens kald efter det mere naturlige.

Vi ønsker ikke at gå på kompromis med effekten af den skønhedspleje, vi bruger, hvad enten det er til kroppen, håret eller ansigtet, men vi frasiger os gerne, at der er tilsat unødvendige, potentielt skadelige ingredienser.

Med Wellas nye innovative hårpleje til dit grå hår undgår du både ammoniak, MEA, animalske ingredienser og parfume. Samtidig har produkterne en pH-værdi på 7, hvilket svarer til vands.

Det vil sige, at du skånsomt og nemt kan fremhæve de gnistrende smukke sølvtoner for et naturligt og markant look.

Wella Professionals True Grey-produkter

Fremhæv dit grå hår med ny revolutionerende behandling

Nu lander to nye, innovative behandlinger hos frisørsalonerne til dig, der omfavner dit grå hår og ønsker at fremhæve og pleje de fine grå, hvide og sølvfarvede toner på en smuk og skånsom måde.

Silver Glow by True Grey fra Wella Professionals er udviklet til at tilføje bløde og fantastiske sølvtoner og glans og reducere gule toner uden at skade håret.

De to behandlinger på hhv. 15 eller 30 minutter indeholder hverken traditionelle alkaliseringsmidler som ammoniak eller ethanolamin, parfume eller animalske ingredienser.

De er udviklet med en ny, patenteret AquaTone-teknologi, der sørger for en neutral pH-værdi på 7, som hjælper med at opretholde den oprindelige struktur af hår og skællag.

Læs mere om behandlingerne her.

Læs også