moderedaktionen anbefaler
Stil

Moderedaktionen anbefaler: Disse 3 ting skal du købe i H&M lige nu

6. november 2018
af moderedaktionen
Foto: PR
Den bløde bamsefrakke, den matte silkeskjorte og de smarte, men praktiske støvler er nogle af de sager, du skal have fingrene i lige nu, hvis du vil være med på moden...

Vinterstøvlen

Ganni var nogle af de første, der lancerede den praktiske vinterstøvle med plateau, der både holde fødderne varme og sikrer et stilfuldt look.

Kombineret med et par skinny jeans og en lang pelset jakke bliver de også i år et af vinterens store hits.

moderedaktionen anbefaler

Bamsejakken

I slutningen af 2017 udråbte modemagasinet Marie Claire bamsejakken til at blive 2018’s helt store it-jakke, og ganske rigtigt dukker den op overalt i modebilledet i øjeblikket. I 2013 havde bamsefrakken også sin tur i modekarrusellen, da den prydede catwalken hos designere som bl.a. Max Mara, Tommy Hilfiger og Dries Van Noten og blev båret af bl.a. Kim Kardashian og Alexa Chung.

Men i år er den især spændende at kombinere med den store 70’er-trend, der også har ramt os i form af fløjlsbukser, blomstrede maxikjoler, ankelstøvler og bukser med vidde.

moderedaktionen anbefaler

Frakke fra H&M, 799 kr.

LÆS OGSÅ: Modebrevkasse: Jeg kan ikke passe mit tøj fra før, jeg blev gravid. Så hvad gør jeg så?

Silkeskjorten

Silke er en af denne sæsons stærkeste materialer, og silkeskjortens comeback er endnu en reference til 70’erne. Denne sæson må den gerne have et maskulint og herreinspireret snit. Brug den matte silke sammen med bl.a. mørk denim og efterårets lækre brune nuancer.

moderedaktionen anbefaler
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også