modebrevkasse
Stil

Modebrevkasse: Jeg kan ikke passe mit tøj fra før, jeg blev gravid

17. oktober 2018
af shoppingredaktør Line Sekula
Foto: PR
Det kan være svært at finde sin stil igen ovenpå en graviditet, der måske har sat sit præg på kroppen. Måske er maven lidt mere blød, end den var før – og hvad gør man så lige ved det, når man skal ud og opdatere garderoben? Her får du moderedaktionen guide til post-graviditetsvenligt tøj

Spørgsmål:

Efter jeg har været gravid, kan jeg ikke passe mit tøj fra førhen - og det er jeg lidt træt af. Hvad skal jeg investere i nu?

Michelle, 32 år.

Løsning:

Der er flere forskellige løsninger på din udfordring. Du kan hjælpe din kropsform lidt på vej med shapewear, der er en nem måde at definere kroppens former. Det er nemlig designet til at stramme ind på de ”ømme punkter” og så kan du bruge meget af det samme tøj, som du gik i før.

Udover shapewear kan du gå efter:

1. Lag-på-lag

Her i efteråret, hvor vejret bliver koldere, er lag-på-lag-looket helt perfekt. Men husk, hvis du har mange lag på foroven, kan du skabe balance ved at tage en stram underdel på, som f.eks. skinny-jeans eller en stram nederdel.

2. Elastik i taljen

Gå efter beklædningsdele med elastik i taljen, som f.eks. en nederdel med elastikkant. Tøjet bliver mere fleksibelt og kan trækkes op på ”det bløde punkt”. Gør looket ekstra chikt ved at sætte en oversize sweatshirt til nederdelen.

Du skal undgå:

Vær opmærksom på, hvilke materialer, du vælger. Du skal f.eks. undgå materialer, der klæber til kroppen. Og lyt frem for alt til din mavefornemmelse: Hvis et materiale fra starten føles ukomfortabelt og kun er pænt, når du suger maven ind, så skal du ikke købe det.

LÆS OGSÅ: Modebrevkasse: Hvilken efterårsfrakke skal jeg gå efter i år?

3 gode sæt:

modebrevkasse
modebrevkasse
modebrevkasse
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også