Bukseguide: Find de bedste bukser til din figur
Mode

Bukse-guide: Find de bedste bukser til din figur

af Eva Helmbæk, redigeret til web 18. maj 2018
Foto: Heidi Maxmiling og PR. Makeup: Ulla Glud. Læsermodeller: Vivi Andreasen og Mette Gustavsen
At finde et par bukser, der sidder helt perfekt, kan godt være en udfordring. Her får du en guide, der kan hjælpe dig til at finde de bedste bukser til din figur, så dit næste par bukser bliver dit allerbedste køb.

Bukse-guide til din figur

For mange af os kan det være en stor udfordring at finde et par bukser, som sidder helt perfekt. Vi har lavet en guide til dig, så du kan blive inspireret af bukser, som passer til din kropstype. 

Klik dig igennem galleriet her:

Vælg bukser med lige ben og undgå for meget vidde. Marker din talje ved at bruge bælte.

 

Brune bukser, der giver talje, fra Vila til 300 kr. Lyserøde bukser fra Saint Tropez til 499 kr. Lyseblå bukser fra Part Two til 800 kr. 

Vælg bukser i bløde materialer, og markér din talje ved at sætte blusen ned i bukserne. Brug gerne bukser med elastik i taljen bagpå.

 

Lyseblå bukser med blomster i let materiale fra Studio til 449 kr. Orangerøde bukser fra Vila til 350 kr. Lette bukser i sart lyserød med mønster fra Freequent til 400 kr. 

Vælg højtaljet buks, gerne i stretch-materialer. Bukser må ikke sidde for stramt om dine lår og ikke være for smalle forneden.

 

Sorte bukser med hvidt mønster fra Ilse Jacobsen til 700 kr. Lette bukser med botanik-motiv fra Freequent til 400 kr. Blå bukser med stretch og høj talje fra Masai til 899 kr. 

Vælg bukser, der sidder til og fremhæver dine ben. Vælg hverken modeller med markant høj eller lav talje. 

 

Røde bukser, der fremhæver dine ben fra Noa Noa til 699 kr., blå bukser med høj talje fra Mads Nørgaard til 900 kr. Mønstrede bukser med stretch fra Zoey til 799 kr. 

Vælg jeans med høj talje, som bliver smallere ved anklerne, Det giver mere form. Vidde i benene får dig til at syne lidt større og knap så lige op og ned.