Makeup

Sådan snyder du dig til fyldigere læber

af Redaktionen 25. februar 2013
Har du fra naturens side ikke fyldige læber, så kan du med makeup snyde dig til dem! Få tips og tricks til fyldigere læber her.

Er du fra naturens side ikke blevet velsignet med store, fyldige og kysseklare læber, så kan du med den rette makeup snyde dig til dem.VedligeholdelseDet er dog vigtigt at vedligeholde læberne under årstidernes skiften, for at opnå de bedste resultater. Vi giver dig et par tips til at få de lækre læber!Sådan snyder du dig til fyldige læber

  • Det er vigtigt, at læberne er velplejede og fugtmættede for at få et godt resultat.
  • Vælg en læbeblyantsfarve, der ligger tæt op ad læbernes egen farve. Begynd at tegne op ved amorbuen (det hjerteformede lille v på overlæben), og fortsæt til hele munden er indrammet. For at opnå en nærmesttredimensionel effekt kan du tilføje farve fra alle fire sider med læbeblyanten, men lad det midterste af læberne stå lyst.
  • Fyld ud med den farve, du har valgt. Dorthe har valgt en mørk "nude". Det er vigtigt at bruge læbepensel af hensyn til at bevare bedst mulig kontrol med farven. Læg en anelse highlight-pudder over overlæben (f.eks. en lys perlemorsøjenskygge).
  • Slut af med masser af gloss.

Læs også: Ole Henriksens bedste skønhedstips

Fakta

Rygning får huden omkring læberne til at krympe sig sammensom en hønserumpe, (og alkohol giver ekstra tørre læber).

Blæst er en sand pest for læberne, idet fugtfordampningenstiger med risiko for læber, der begynder at skalle.

Huden på læberne er noget for sig selv, da den er ekstremtynd og sart. Læberne indeholder heller ingentalgkirtler, svedkirtler eller hårstrå og kræver derforekstra beskyttelse.

Læberne er noget af det første til at tørre ud og miste fugt, og de indeholder ikke noget melanin og har derfor absolut nul naturlig solbeskyttelse.

LÆKRE LÆBER I EN FART

Ingen læbestift er flot på tørre læber. Brug en læbebalsam, og fjern forsigtigt døde hudceller ved at børste blidt med en blød tandbørste. u undgår, at læbestiften løber ud i de små lodrette furer rundt om munden ved at lægge foundation og en lille smule concealer langs læbekanten og fiksere det med pudder.Fest makeup guide - lær at lægge en nem makeup

Lad være med at slikke på læberne. Det gør kun ondt værre, hvis du lider af ru og tørre læber. Tilfør i stedet masser af fugt: drik vand (ja, vi ved det efterhånden), undgå alkohol, og brug læbebalsam.

Feriealarm: Brug ALTID høj SPF solblokker på de melaninfattige læber, når de udsættes for store doser UV-stråler.Du sender et mere jeg-må-gerne-kysses-på-naturligt-look-signal, hvis du betoner øverste læbebue og det nederste af underlæben med en neutral, hudfarvet læbeblyant.

Lip Injection extreme fra Too Faced Too Faced Lip Injection Too Faced Lip primer