Makeup

Nem og billig makeup-guide: Få Kate Winslets feminine look

14. september 2015
af Lærke Sofie Bonke & Cecilie H. Nøhr (Redigeret af Marie Krakau)
Kate Winslet er fantastisk til at skabe et feminint udtryk med sin makeup. Vi viser dig her hvordan du nemt selv skaber looket, og så guider vi dig til hvilke makeup-produkter du kan bruge, og som oveni købet koster under 150 kr. Mix dine gamle produkter hjemme fra makeup-pungen med nogle af disse, når du skal kreere Kate Winslets romantiske look.

STEP 1: Foundation & Concealer

- Kate Winslets romantiske look kræver en base af foundation, som gør din hud ensartet og glat. Denne foundation fra Maybelline fås i en masse forskellige toner og giver huden en flot mat finish - perfekt hvis din hud hat tendens til blive fedtet. Du kan købe den her.

- Brug nu en let concealer som L’Oréals der dækker urenheder, rødmen eller træthedstegn. Du kan købe den her.

 

STEP 2: Pudder & Blush

- Kom lidt pudder i ansigtet for at afslutte og holde foundation og concealer på plads. Et mineralpudder som dette her fra Benecos er rigtig godt, da det ikke tørrer huden ud, men derimod lader den ånde. Du kan købe den her.

- Nu er det tid til at understrege det romantiske look med lidt blush. Læg en fresken- eller svag rosa-farvet blush langs kinderne. Paul & Joe har lavet en blush-palette der indeholder begge farver, så du nemt kan skifte alt efter hvilket humør du er i. Du kan købe den her.  

 

Læs også: Få makeup-looket: Cameron Diaz

 

STEP 3: Vipper & Bryn

- Brug en bryngelé for at holde øjenbrynene på plads og give dem et naturligt og kraftigt udtryk hele dagen. Browmousse fra Tweezerman er allergivenlig og uden farve, så du ikke ser over-makkeuppet ud. Du kan købe den her.

- Skal øjnene være ekstra feminine kan du bruge falske øjenvipper som disse fra MAC. Du kan købe dem her.

- Brug nu en helt sort mascara for at indramme øjnene. Prøv en mascara som denne fra Maybelline der øger vippernes volumen og skaber en old Hollywood-stemning. Du kan købe den her.

 

STEP 4: Eyeliner & Øjenskygge

- Tag nu en øjenskyggepalette som denne fra Barry M. Du skal bruge de tre lyseste farver i paletten. Start med at lægge den lyseste farve i øjenkrogen, læg så den næst-lyseste på midten af øjenlåget og til sidst den tredje-lyseste i vippekanten. Du kan købe den her.

- Ram til slut øjet ind med en eyeliner som Rimmels, der er vandfast og holder hele dagen. Køb den lige her.

 

Læs også: Sådan kommer du de små røde knopper på armene til livs

 

STEP 5: Lipgloss

- Slut dit look at med at komme en lyserød lipgloss på læberne. GOSH har lavet en rigtig fin og feminin lipgloss – vælg den i farven 0068 for at ramme Kate Winslets look bedst. Du kan købe den her. 

 

FÅ DE NÆSTE TRE NUMRE AF Q FOR KUN 99 KR.: