Makeup-guide: Få Cameron Diaz' look
Skønhed

Makeup-guide: Få Cameron Diaz' look

4. september 2015
af Lærke Sofie Bonke (Redigeret af Marie Krakau)
Skuespiller Cameron Diaz har altid sådan en skøn og frisk glød, som vi er mange, der misunder. Vi har lavet en makeup-guide og hjælper dig på vej, så du kan få looket.

Step 1: Foundation & Highlighter

- Læg en god base ved at udjævne hudtonen og få en smuk glød med en CC cream f.eks. Bare Minerals Gel Cream, der udglatter huden smukt.

- Tag nu en god higlighter som denne fra MAC og kom lidt på områder der skal lysnes og fremhæves f.eks. din næseryg eller i øjenkrogene.

Step 2: Blush & Toner

- Snyd dig til Cameron Diaz' flotte gylnde hudtone med Tromborgs Baked Minerals toner i farven ”golden”, det er især på kindben og øjenlåg, at toneren kan gøre en forskel.

- Nu skal du lægge lidt blush på kinderne, så du får en frisk og feminin tone i huden. En god blush kunne være denne Bourjois Aqua Blush i farverne "pink twice" hvis din hud er meget lys, eller ""berry nice" hvis din hud er mørkere.

Du får de bedste skønhedsartikler med en masse tips og tricks direkte i din indbakke, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Step 3: Mascara & Eyeliner

- Nu skal du indramme øjnene med en fin, tynd streg i kanten på det øverste øjenlåg og langs vippekanten i den våde kant nederst. Du kan f.eks. bruge Rimmels eyeliner, der giver et intenst og dramatisk udtryk, uden at blive for meget.

- Find en mascara der gør dine øjenvipper lange og fyldige frem - Maybellines Volume Express er get godt bud. Kom lidt mere masacara på vipperne end du plejer, da det understreger eyelinerens intensitet.

Step 4: Bryn & Øjenskygge

- Markér dine bryn med en farvet gelé der giver brynene et naturligt look, og holder dem på plads hele dagen. Øjenbryngeleen fra Revlon fås i to farver, der matcher de fleste øjenbryn (lad ikke navnet blonde synde dig!).

- Med Benecos' øjenskygge i farven "lucky sky" får du en glimtende og intens tone omkring øjnene. Tilfør dem et mere dramatisk look ved at lægge en smule af den glimtende øjenskygge på den nederste vippekant.

Læs også: Sådan får du parfume-duften til at holde hele dagen

Step 5: Lipgloss & Læbeblyant

- Definér læbernes form ved at tegne dem op med en læbeblyant som Jane Iredales læbeblyant i farven "spice".

- Når læberne er tegnet op, kan du bruge en lipgloss som en af disse fra Idun Minerals til at understrege det feminine udtryk.

Artiklen indeholder affiliatelinks

Læs også