Kvinde med holdbar parfume
Skønhed

Sådan får du din parfume til at holde hele dagen

1. september 2016
af Marie Krakau
Forsvinder duften fra din parfume efter et par timer? Så er der et tip til dig her.

Du har brugt en del penge på den fine parfume på toiletbordet, og den dufter da også fantastisk. Problemet er bare, at duften aftager efter kun et par timer. Og det er jo ikke specielt praktisk at have sådan en stor flaske med sig rundt, ligegyldigt om det er på arbejdet eller til fest.

Desuden ville du hurtigt skulle ud at købe ny parfume, hvis du brugte den flere gange om dagen, og det er den måske heller ikke helt værd? Bare rolig! Du kan sagtens - og meget nemt - bevare parfumens skønne duft hele dagen. Et simpelt trick fra Purewow viser, at du ikke skal bruge andet end din parfume og en smule Vaseline.

Læs også: 7 parfume-fejl, du højt sandsynligt begår

Sådan får du din parfume til at holde

Smør en lille smule Vaseline på dine håndled og på halsen (og andre steder du sprøjter parfumen på), og spray herefter parfumen på Vaseline-pletterne.

Så nemt er det faktisk! Vaselinen holder så at sige duften på plads, og sikre at den ikke “flyver” væk i løbet af dagen. Du er nu klar til at tage afsted - på arbejde eller til fest - med visheden om, at du vil være yderst velduftende fra morgen til aften. Og så er det er da lidt billigere, at købe en ny Vaseline hver anden måned, end en ny parfume.

Læs også: Inde i ethvert prøverum står der hver dag kvinder og føler sig forkerte

Læs også