adventskranse
DIY

Se redaktionens egne adventskranse

af redaktionen 25. november 2014
Foto: Privat
Her på FEMINA er vi vilde med at lave adventskranse! Se vores bud på årets adventskranse – der er alt fra den helt traditionelle til den kreative, den romantiske og den nytænkende

 

Vi startede på julen på redaktionen allerede her i sommer. Derfor kunne man fristes til at tro, at vi er totalt foran, når det gælder julepyntningen – men næ nej! Det er dog lykkedes os at kreere årets adventskranse, og der er mange forskellige bud på, hvordan en krans kan se ud her på redaktionen. Klik dig igennem galleriet med alle de fine kranse – måske bliver du inspireret til at lave din egen.

SE OGSÅ: Årets fineste adventskranse

 

Adventskrans - sådan ser redaktionens ud

adventskranse

Signe Munk Lund, boligredaktør

Jeg har lavet en helt igennem grøn krans i år: Grøn marmorplade og en bunden krans af forskellig grønt. Jeg er ikke den store blomsterbinder, men er det faktisk lykkedes mig at binde en krans selv med et nogenlunde hæderligt resultat (hvis jeg selv skal sige det!). Jeg har først lavet en firkantet krans af kraftig kobber-ståltråd i flere lag. Så har jeg viklet eucalyptus- grene omkring og til sidst pyntet med blomster fra efeu (fundet i haven) og hortensiablomster. Lysene i forskellige farver og former er fra Broste Copenhagen. Marmorbræt kan fås hos H. Skjalm P

Iben Rouw, madredaktør

Jeg købte en færdig grankrans og opgraderede den med forskellige typer pyntegrønt, som jeg stak lidt løst ind under ståltråden. Derefter stak jeg tykke, hvide lys i kransen, bandt sølvsløjfer omkring den fire steder og pyntede med et par glasfugle, små julebukke og sølvkugler.

Iben Rouw, madredaktør

Da vi var færdige med at julehygge, var der stadig en masse mos til overs. Så fandt jeg på at lægge ler i en aflang form, dække leret med forskellige typer mos og stikke fire høje lys ned i leret. Lidt sølvpynt, og tjulahop: En ekstra adventsdekoration, som pynter flot i vindueskarmen. Lyshuset ved siden af er fra Kähler.

Julie Rosendahl, udviklingsredaktør

Det her er nok verdens letteste adventskrans. Jeg har lavet den med marmor og lys købt i Søstrene Grene. Nemt skal det være!

Dorthe Kandi, redaktionschef

jeg har brugt: En færdig krans (fra fakta) og tilsat 2 slags ekstra gran og en smule buskbom, så kransen så lidt mere ’vild’ ud + tørrede hortensia fra haven, som jeg har sprayet delvist med kobberspray. Tallene var i sølv, så de har også fået kobberspray og er bundet på lysene med pink murersnor.

Maria Østergaard, kommerciel digital koordinator

Denne adventskrans kræver ikke megen forberedelse! Jeg har brugt et sølvfad og fire lys - som gerne må være forskellige – og så en masse julekugler i sølv/glitter og sort. 

Mette Rou Lund, kulturredaktør

Lysene og tallene er fra La Vida - kan købes i Tivoli her i december, bånd er fra Brink Nordic, og stjernerne har Lea og min svigermor siddet og lavet på Færøerne, og så havde Lea dem med hjem i sin lille kuffert. De sidder fast med grå piberenser. Har tænk mig at hænge stjernerne på juletræet den 24.