adventskranse
DIY

Årets fineste adventskranse

af Signe Munk Lund 20. november 2014
Snart er det første søndag i advent, og så skal lysene i adventskransen tændes. Her er 7 bud på årets adventskranse – og dekorationer, som du selv kan kaste dig over. Nogle er hurtige at lave, andre tager længere tid og kræver lidt mere snilde. Find den krans, der passer til dig og dit hjem.

7 smukke adventskranse

Kig galleriet igennem og find din favorit-adventskrans

Galleri: Årets fineste adventskranse

Af Katrine Martensen-Larsen, boligstylist og boligskribent og kendt fra DR-programmet Skattejægerne. Se mere på kmldesign.dk og @katrinemartensenlarsen Grøn og sprød Rid videre på efterårets botanikbølge og lav en smuk og enkel adventsdekoration af smukke sager fra naturen som for eksempel friske dadler og sukkulenter.
Af Sidsel Zachariassen, interiørstylist, indretningsarkitekt og indehaver af butikken Seasons by Sidsel Z. Se mere på @seasonsbysidselz Grafiske former En lynhurtig og enkel grafisk adventsdekoration til dig, der ikke er til store bundne grønne kranse. Gør dig umage med at finde nogle dekorative lys i forskellige størrelser, da de er en stor del af udtrykket.
Af Mette Wotkjær, artdirector, fotograf, boligstylist og medejer af brillefirmaet havealook.dk – Se mere på havealook.dk og @havealook Moderne nisselandskab Et stilrent og enkelt nisselandskab – uden nisser. Til gengæld er der både huse i moderne design og juletræer i kobber og keramik.
Af Mette Helena Rasmussen, boligstylist og indehaver af butikken Retro Villa. Se mere på retrovilla.dk og @retrovilla Genbrugsguld En gammel keramikstage fra 1970’erne fundet på et loppemarked er forvandlet til en unik adventskrans ved hjælp af mos, kugler, fjer og tapeter. Gå i dine gemmer og kreér din egen genbrugskrans.
Af Pernille Albers, blomsterdekoratør og boligstylist. Se mere på pernillealbers.blogspot.com og @pernillealbers Gyldent og gråt En krans, der fanger efterårets tendenser med både rå natur og smuk messing. Brug skønne frøstande og grene fra naturen og miks det med messingtråd og bladguld. Det er en krans, der tager tid, men så holder den også til næste år.
Katrine Kaul, boligstylist og setdesigner. Se mere på katrinekaul.com og @katrinekaul Jul fra skovbunden Skab en smuk og spiselig krans i mørke aubergine-toner. Miks blomster, smukke blade og andre dekorative gevækster fra naturen med spiselig skovsyre og bind selv en enkel og unik krans.
Af Signe Munk Lund, boligredaktør på FEMINA Den nye røde Gå efter en orange udgave af den røde farve og dyrk det enkle look, og du vil få en stilren, men julet krans. Du kan enten hænge den op eller stille den på bordet.