Bolig

Se Kählers forårskollektion 2015

23. februar 2015
af Charlotte Hallbæck
Foto: Kähler
Kähler er på banen med en helt ny forårskollektion - fyldt med lækre krukker og søde små dimser til køkkenborde, vindueskarme og badeværelseshylder. Se hele forårskollektionen her

I slutningen af januar præsenterede Kähler sin forårskollektion til pressen ved en smuk fremvisning på restauranten The Standard midt i København. Og er man Kähler-fan, er der helt sikkert noget at glæde sig til, for den nye kollektion byder på flere overraskelser.

En af dem er det nye spisestel "Hammershøi", der trækker en fin tråd tilbage til Kählers gamle værksted og til den verdenskendte kunstner Svend Hammershøi. Han var især kendt for sine voluminøse vaser med smukke vaser i mønstre og tydelige riller, og det er blandt andet dét, designer Hans Christian Bauer har fortolket og givet nyt liv i form af spisestellet.

De største boligtendenser 2015 - se dem her

Det er også værd at tage et kig på badeværelsesserien Mellibi, der består af forskellige former for indpakning til alle de små hverdagsting, man har stående på badeværelset - vatpinde, tandbørster, vatrondeller, makeup - og toiletbørste.

Klik dig igennem galleriet foroven, og se hele den nye forårskollektion fra Kähler. Tingene er i butikkerne fra april.