https://imgix.femina.dk/1518-havemoebler-prim.png
Bolig

Havemøbler du kan bruge både ude og inde

23. april 2015
af Tone Kroken & Anita Nattestad Karlsen
Foto: Yvonne Wilhelmsen
Farverigt, etnisk eller natur? Uanset hvilken stil du vælger, emmer de alle af sommer. Gå efter møbler, der kan bruges både ude og inde, så har du glæde af dem hele året.
Bambus og natur Der er intet, der får sommerstemningen frem som kurvemøbler i lækre naturmaterialer.
https://imgix.femina.dk/1518-havemoebler-3.png
TIP Bambus er fint både ude og inde. Sætter du møblerne ude, får de patina og et mere rustikt præg. Puder og plaider skaber hygge, så hold dig ikke tilbage med at mikse farver og mønstre. Kunstige blomster i silke er et godt alternativ til dig, der ikke har grønne fingre. SE OG: Terrasseinspiration - se 25 eksempler her Etnisk elegance Kringlede former, delikat lakarbejde og masser af eksotisk inspiration. Skab din egen oase og drøm om varme himmelstrøg.
https://imgix.femina.dk/1518-havemoebler-2.png
TIP Dyrk det eksotiske look med en bananplante. Den kan bestilles på din lokale planteskole og kan stå inde om vinteren, så den holder sæson efter sæson. En hængekøje er altid skøn og fungerer godt både ude og inde. Hold dig til en smal farveskala, så kan du bedre gå amok i mønstre og former. SE OGSÅ: Terrasseforvandling: Byg din egen ude loungesofa Farverig sommer Synes du, sommer er lig med farver, så vælg havemøbler eller tilbehør, hvor der er knald på farverne.
https://imgix.femina.dk/1518-havemoebler-1.png
TIP Vælg stole i forskellige farver og modeller. Ved at mikse på kryds og tværs skaber du en stemning, der er legende og let. Lav et stilleben på dit farverige sommerbord. Brug forskellige vaser og planter, det giver et afslappet og personligt udtryk. Tag nogle af dine ting fra stuen med i uderummet. F.eks. et kelimtæppe, som kan blive bleget af solen og få en fin patina.
https://imgix.femina.dk/indret_artikel_banner_620x150.jpg

Læs også