Bolig

Bolig: Jul med skovens skatte

af Pia Olsen 7. december 2017
Foto Mette Wotkjær
Hele seks grantræer og et hav af kogler og grene dækket med mos har fundet vej fra skoven til familien Bachs hjem i december. Henriette Bach elsker nemlig naturens eget guld – tilsat lidt glimmer.
PÅ BESØG HOS  Henriette Bach, 44 år, kreativ direktør og medejer af interiørfirmaet Nordstjerne. Se mere på nordstjerne.eu og Instagram @nordstjerne1. Henriette bor sammen med sin mand og deres tre børn. Villaen på 275 m2 ligger i Holte.  
  KOM MED INDENFOR I DEN STORE VILLA I GALLERIET HERUNDER  
Pift dine julesokker op med kogler, gran og silkebånd. Julesokkerne er fra Nordstjerne. 
Hold dig til de støvede mørke farver, når du pynter juletræet som her. Bliver det for stilet, kan du jo begynde med det og supplere med børnenes hjemmeklippede pynt juleaften.     Sofa og puf er fra Eilersen, mens sofabordet er fra Rosmosegaard og de gyldne Nagel-stager fra Stoff.

Når du pynter juletræet, så tænk også gerne på formerne. Mix f.eks. kugler med kræmmerhuse.  Julepynten er fra Nordstjerne.

Fire lys i en kurv, så er du klar til første søndag i advent. De rå fliser, som skorsten­en er blevet belagt med, er Highland-fliser fra Abelona.dk.

Det store køkken-alrum er indrettet med god plads til julemiddagen, hvor Henriette har dækket op til juleaften med et mix af fund fra skoven og papirpynt. Spisebordsstole er fra &tradition, spisebordet fra Rosmosegaard, og lamperne stammer fra et hus, som familien er ved at ombygge.

Smukke glasmontrer fra Day Home og Nordstjerne er blevet fyldt med julepynt og skatte fra skoven. Her er blandt andet en flettet krans og tørrede blomster. En lærkegren er sat i en vase og pyntet med stjerner og kugler.

Spar endelig ikke på pynten. Et hav af papirkugler og grene med rester af mos fra skoven kan sagtens tage sig elegant ud som her. Fantasien sætter ingen grænser.Ornamenter og marmorlysestager er fra Nordstjerne.
Snyd øjet med maling. Gør som her, hvor en indbygget reol er malet i samme nuance som væggen, så du får en følelse af symbiose mellem væg og møbel. Greb og stjerne-vedhæng er fra Nordstjerne.
Soveværelset har også fået sit træ; en pyntet cedergren i potte og en sukkertop til at skabe en naturlig julestemning. Sengen er fra Tempur, sengetøj­et fra Ikea og skindet fra The Organic Sheep. Taburetten er fra Rosmosegaard og væglampen fra BestLite. Den antikke kommode er fra en kær veninde.