Bolig

5 simple adventskranse du kan lave i en fart

24. november 2017
Fredag, 24. november 2017 - 9:47 (udgivet første gang november 2013) - af Redaktionen
En adventskrans behøver ikke være kompliceret. Her får du 5 bud på simple adventskranse, der er smukke og lette at lave. Perfekt til en travl hverdag

Julen har mange traditioner, og en af dem er 1. 2. 3. og 4. søndag i advent. Og udover adventsgaver, så er den traditionsrige adventskrans med fire lys - et til hver søndag i advent - også en del af julens mange traditioner.

Til advent hører også masser af lækre småkager. Her får du opskrifterne på julens 10 bedste småkager!

Har du ikke tid til at give dig i kast med gran og komplicerede kranse, så får du her 5 bud på lette og simple kranse, som du kan lave i en fart.

God fornøjelse!

En rå stamme fundet i skoven er dekoreret med fire lys på spyd. Bor huller til de fire spyd, placér 1-2-3-4 bloklys på hvert spyd og bind sløjfer af groft sisalbånd omkring.

Har du glemt at købe ind til adventskransen så find en fin skål frem, læg våd oasis eller sand i bunden og top med pudemos og et par små kogler fra haven eller skoven. Sæt fire almindelige stearinlys på spyd, som du har klippet af elefanttråd ca. 4 cm lange (tre spyd i hvert lys), opvarmet over en flamme og stukket ind i lysets bund. Bind kønne stofbånd i knuder omkring hvert stearinlys.

Læg oasis eller sand i bunden af en rustik potte eller urtepotte og top med mos, enebær eller gran og små grankogler. Sæt et lys i hver potte og bind en sødt bånd omkring hvert lys.

Fyld fire gennemsigtige flasker med groft salt. Sæt et almindeligt lys i hver flaske og bind postbånd omkring

Sæt må, søde stearinlys formet som juletræer er ned i æggebægre med tal på.