Hovedretter

Opskrift på hjemmelavet hønsesalat med bacon

En klassisk hønsesalat klæder ethvert frokostbord. Her får du en simpel opskrift på hjemmelavet hønsesalat med bacon og asparges.

Tid i alt: 25 min
Antal personer: 6

DET SKAL DU BRUGE:

4 kyllingebryster
250 g champignoner
1 dåse kogte asparges
200 ml creme fraiche
1 dl mayonnaise
1 tsk karry
1 tsk dijonsennep
Havsalt, friskkværnet peber

PYNT:

8 skiver bacon
karse
4 store stykker ristede flutes

Der er intet så delikat som hjemmelavet gourmet hønsesalat på lunt ristet brød. Men pas på, har du først smagt en hjemmelavet hønsesalat, kommer du aldrig til at købe den færdiglavede mere! Hjemmelavet hønsesalat er bare bedst.

Skal du holde påskefrokost? Få opskrifterne på en masse skønne retter

Opskrift - sådan laver du hjemmelavet hønsesalat med bacon og asparges

1. Læg kyllingekødet i en gryde med vand, og kog det for svag varme i 12 min. Hæld vandet fra og afkøl kødet, inden det skæres i små stykker. Sæt det til side.

2. Rens og skær champignonerne i kvarter, steg dem gyldne i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt og peber. Afdryp aspargesene for væde i et dørslag.

Få også opskriften på hønsesalat med asparges og rygeostdressing

3. Rør creme fraiche med mayonnaise, karry og sennep. Vend kyllingekød, champignon og asparges i. Smag til med salt og peber.

4. Steg baconskiverne sprøde og servér til den hjemmelavede hønsesalat sammen med karsedrys og ristet brød.

Prøv også denne opskrift på hønsesalat med karry, bacon og æble