Hovedretter

Hønsesalat med lufttørret skinke

TID: Ca. 15 min. hvis kødet er tilberedt og koldtKyllingekød uden skindog ben (ca. ½ kylling)- fx rester fra mandag2-3 soltørrede tomater2 stilke

TID: Ca. 15 min. hvis kødet er tilberedt og koldt

Kyllingekød uden skind
og ben (ca. ½ kylling)
- fx rester fra mandag
2-3 soltørrede tomater
2 stilke bladselleri
Lidt frisk grøn chili
2-4 skiver lufttørret skinke
Salatblade

Dressing:
Ca. 1 spsk mayonnaise
2 spsk tykmælk eller
yoghurt
Salt og peber
Et drys paprika

Rør dressingen sammen.

Skær kylling, soltørrede tomater og bladselleri i små stykker og vend dem i dressingen sammen med hakket chili. Smag til med salt, peber og paprika.

Steg skinken sprød på en tør pande. Server hønsesalaten på rugboller med salatblade og sprød skinke.