
Bruschetta med krebsehaler

Foto: Bjørn Jakobsen
Milde og cremede avocadoshots med sprøde brød er en fin starter eller forret
Bruschetta med krebsehaler
TID: 15 min.
2 fed hvidløg
1 flute
2 stilke bladselleri
2 spsk bredbladet persille
1 dl mayonnaise
2 tsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
En anelse øko-citronskræl
Paprika
500 g krebsehaler
Fremgangsmåde:
Tænd for ovngrillen.
Bland smør med presset hvidløg.
Skær brødet i tynde skiver og kom
hvidløgssmør på.
Grill brødene et par min.
Hertil kan du tilberede dagen i forvejen.
Hak bladeselleri og persille fint.
Bland med mayonnaise, citronsaft, sennep,
citronskræl og et drys paprika.
Rør krebsehaleri til sidst.
Hertil kan du tilberede dagen i forvejen.
Inden servering til avocadoshots smøres lidt
krebsehaleblanding på hvert stykke brød.
Her får du 6 nemme og lækre opskrifter til en overdådig middag i haven:
6 lækre retter
(link fjernet) (link fjernet)Kammuslinger (link fjernet)med prosciutto (link fjernet)
og tomatpesto (link fjernet)Kolde avocado-shots (link fjernet)
Bruschetta med
krebsehaler
(link fjernet)Italiensk farseret
prochetta
Rucolasalat med
fennikel og
abrikosChokoladelag-kage medhindbær (link fjernet)

Udvalgt indhold

Anne Sophie har ofte oplevet, at kvinder aldrig har den “rigtige” alder. En kommentar fra hendes chef bekræftede det

Anne Sophia Hermansen: "Havde jeg vidst de ting, jeg ved i dag, havde jeg selvfølgelig gjort nogle ting anderledes"
