Svensk pølseret - her lavet med piskefløde

Hovedretter

Svensk pølseret de luxe

Denne opskrift på svensk pølseret er en luksusudgave med fløde. Få opskriften her

Svensk pølseret er en af barndommens klassikere. Det er hurtigt og nemt at lave - her kan små børn også være med.

Det er en af de retter, der er nem at lave til mange mennesker. Men husk, retten laves i én gryde, så skal du lave den til mange mennesker, kræver det den største suppegryde, du kan fremskaffe.

Denne udgave af svensk pølseret er en luksusudgave med piskefløde, der gør retten mere cremet og mild i smagen.

Svensk pølseret deluxe

Til 2 personer

Det skal du bruge
1 lille løg
1 tsk smør
Ca. 6 røde pølser
½ dåse hakkede tomater
4-5 spsk tomatketchup
Ca. 2 dl piskefløde
Ca. 400 g kogte, kolde og pillede kartofler
Salt og peber
Hakket persille eller purløg

Mørbradgryde er endnu en klassiker fra barndommen. Få opskriften på klassisk mørbradgryde her

Sådan gør du
Find den store gryde frem - hele retten skal kunne være i samme gryde.

Hak løget og damp det i smør i gryden.

Skær pølserne i mindre stykker, kom dem i gryden og rør rundt.

Hæld de to slags tomat i gryden sammen med piskefløden.

Kog retten op unden omrøring og kom ituskårne kartofler i.

Lad retten simre i ca. 5 min. og smag den til med salt og peber.

Server retten rygende varm drysset med hakket persille eller purløg.

Ovenpå sådan en god omgang svensk pølseret kan man da godt lige klemme et stykke af verdens bedste chokoladekage ned. Eller hvad siger du? Her får du i hvert fald opskriften på verdens bedste chokoladekage